×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Waarom wordt 2013 jouw jaar?

Straatvraag - Waarom wordt 2013 jouw jaar?
03.01.2013 -

2013 wordt een jaar van nieuwe kansen, grote plannen en eindeloze mogelijkheden. Alles staat nog open en het is wat jij er zelf van maakt! Waarom wordt 2013 jouw jaar?


In Vriendin 1 geven Stacey, Anja en Monique antwoord. Vul de poll in en laat ons weten waarom 2013 jouw jaar wordt.


Stacey (23): 
“Omdat ik dit jaar een nieuw huis krijg! Ik woon nu antikraak en binnenkort wordt het gesloopt. Mijn dochtertje en ik staan erg hoog op de lijst voor een nieuwe woning. Dus de kans is groot dat wij begin van het jaar gaan verhuizen.”

Anja (44): 
“Omdat het na alle ellende van 2012 alleen maar beter kan worden! In 2012 zijn veel vervelende dingen gebeurd, waar ik niet meer aan wil denken. Het moet wel zo zijn: 2013 wordt mijn jaar!”

Monique (23): 
“Omdat ik goede hoop heb dat het mij gaat lukken een studio in Amsterdam te kopen. Ik woon hier sinds kort. Op dit moment woon ik bij iemand anders in en ik ben nu hard op zoek naar een plekje voor mezelf. Hopelijk gaat het lukken! Daarnaast zullen er vast nog wel meer leuke dingen op mijn pad komen.”

Plaats een reactie

Waarom wordt 2013 jouw jaar?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 3 jan '13 15:36

  Reactie: 2013 wordt mijn jaar, omdat...
  "Omdat ik hopelijk afstudeer aan de Pabo en dan kan gaan beginnen aan een nieuwe fase van mijn leven ... Op zoek naar een baan, eigen huisje en noem maar op! Kom maar op 2013!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacky.kroon.7 do 3 jan '13 16:31

  Reactie: 2013 wordt mijn jaar, omdat...
  Ik hopelijk columnist wordt en aan mijn 1e boeken aan het werken ben. Wat ik erg leuk vind om te doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marleen.vanbeek.94 do 3 jan '13 16:41

  Reactie: 2013 wordt mijn jaar, omdat...
  Ik hopelijk veel mensen kan helpen om het verlies van een dierbare een plekje te geven. In 2012 ben ik mijn bedrijfje www.laatstevlucht.nl gestart. Ik verzorg asverstrooiingen per ballon. Een prachtige manier om afscheid te nemen. Hopelijk kunnen veel mensen hier troost uit putten!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 3 jan '13 17:22

  Reactie: 2013 wordt mijn jaar, omdat...
  Wij onze kleine verwachten! Die na veel moeite in mijn buik mocht gaan groeien en het nu super goed doet!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 jan '13 12:25

  Reactie: 2013 wordt mijn jaar, omdat...
  Omdat ik van plan ben om na 44 jaar te gaan scheiden en een eigen leven op te gaan bouwen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Caatje39 vr 4 jan '13 23:51

  Reactie: 2013 wordt mijn jaar, omdat...
  ik vervelende dingen wil afsluiten en min f meer opnieuw wil beginnen samen met mijn man en kinderen. Ik wil in de toekomst kijken en niet naar het verleden al heb ik dat wel moeten aanleren. Ik weet nu dat ik een goede keuze heb gemaakt. Ook mijn webshop hoop ik wat meer te gaan uitbreiden en wat leuke dingen te verkopen.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |