×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Anuschka verloor een jaar geleden plotseling haar dochter

Vriendin 1: Anuschka verloor een jaar geleden plotseling haar dochter
02.01.2013 -

‘Ik kon niet geloven dat ze dood was. En ineens moest ik haar begrafenis regelen...'


Vorig jaar overleed Danique (11) tijdens een logeerpartijtje aan koolmonoxidevergiftiging. Haar moeder Anuschka (40) zette samen met vriendin Saskia (41) een stichting op die familie van plotseling overleden kinderen helpt. “Voor ouders van een kind dat kerngezond de deur uit gaat en niet levend thuis komt, is niets geregeld.”

Met onze kinderen Danique (11), Koen (9) en Fee (6), ging alles goed. Danique zou het volgende schooljaar naar de middelbare school gaan. Ze verheugde zich op deze stap. Haar enige onzekerheid was haar lengte. Ik verzekerde haar dat dit goed zou komen. Zelf was ik als kind ook aan de kleine kant geweest. Daniques grootste wens was om groter te groeien.”

Het mocht niet zo zijn. Op 5 januari 2012 sloeg het noodlot toe. Danique plande haar kerstvakantie vol leuke activiteiten, zoals het pyjamafeestje bij een vriendin. Tijdens die logeerpartij namen de drie vriendinnen een gezichtsmaskertje in de badkamer, met de deur op slot. Buiten woedde een zware storm. Door de harde wind woeien de giftige afvoergassen terug de badkamer in, en Danique en één van haar twee vriendinnen kwamen om het leven door koolmonoxidevergiftiging.

Lees het hele verhaal van Anuschka en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij thuis een koolmonoxidemelder?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 wo 2 jan '13 18:58

  Reactie: Nee, die moet ik eigenlijk wel aanschaffen
  Wat verschrikkelijk om te lezen. Ik wens haar enorm veel sterkte toe.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   francisca0604 do 3 jan '13 15:16

   Wat een nachtmerrie je kind te moeten verliezen! Wat hebben sommige mensen toch een leed te dragen in deze wereld. Heel veel sterkte voor deze familie!XX

 • Dit is niet ok!

  ivanderwaarde vr 4 jan '13 00:21

  Reactie: Nee, die moet ik eigenlijk wel aanschaffen
  Wat vreselijk!!! Dit is de nachtmerrie van iedere ouder om zo een kind te verliezen.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |