×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Mariska ging vreemd met haar collega toen ze hoogzwanger was

Vriendin 51: Mariska ging vreemd met haar collega toen ze hoogzwanger was
20.12.2012 -

“De hormonen gierden door mijn lijf”


Mariska (28) is moeder van Kiki (4) en Tim (6 maanden). Toen ze vijf maanden zwanger was, werd ze hartstochtelijk verliefd op haar collega. Baby Tim was nog geen negen weken oud, toen ze haar man verliet om met twee kinderen bij die collega in te trekken.

“Waar ik tijdens mijn eerste zwangerschap bijna niets van lichamelijk contact moest weten, laat staan van seks, raakte ik tijdens mijn tweede zwangerschap juist heel snel opgewonden. De hormonen gierden van alle kanten door mijn lijf. Zeker in het tweede trimester dacht ik non-stop aan seks. Dat kwam niet door mijn eigen man Fred, maar door Richard, de jonge systeembeheerder op mijn werk. Hij hoefde maar naar me te lachen of ik begon te blozen. En als Richard voorzichtig mijn hand of arm aanraakte, dan stond ik meteen in vuur en vlam.

Ik heb heel wat internetproblemen verzonnen in die periode. Richard greep alles aan om dat persoonlijk uit te komen leggen. Het liefst kwam hij aan mijn bureau, omdat ik geen collega’s op de kamer heb. Vervolgens bleef hij nog minstens een half uur gezellig kletsen. Dat wij een keer zouden gaan zoenen, was onvermijdelijk.”

Lees het hele verhaal van Mariska in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Speelden jouw hormonen op toen je zwanger was?

    •  
    •  
    •  

9Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |