×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Tonnie won 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij

Vriendin 51: Tonnie won 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij
20.12.2012 - Redactie Vriendin

Toen ik die goudkleurige envelop uitpakte, besefte ik het pas écht’


Wat zou jij doen als je een grote geldprijs won met de loterij? Tonnie (50) uit Cuijk heeft erover nagedacht, want... twee maanden geleden won zij ruim 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij! Tonnie: “Ik kon het gewoon niet bevatten.”

Rond negen uur ’s avonds ging op Tonnies werk haar mobiele telefoon. Het was haar zoon Dennis (30). “Hij zei: ‘Mama, volgens mij heb jij gewoon een megaprijs gewonnen.’ Ik geloofde het niet. Maar het was echt waar, zei Dennis.” Tonnies zoon had naar Omroep Brabant gekeken, daar zag hij ineens de postcode van zijn moeder voorbijkomen. Omdat Tonnie hem niet geloofde, stuurde Dennis haar een filmpje dat hij had gevonden op Uitzending Gemist. “‘Het zal toch niet?’ riep ik uit.”

Lees het hele verhaal van Tonnie in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je de loterij won?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  Alpema do 20 dec '12 20:09

  Reactie: Ik zou op vakantie gaan
  want dat ben ik al jaren niet meer geweest, daarna bekijk ik wel wat ik met de rest van het geld doe (zal wel een groot gedeelte naar de kinderen gaan )
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 23 dec '12 17:58

  Reactie: Ik zou het opsparen
  Eerst een potje flauwvallen, dan bedenken wat we er precies mee willen doen maar eerst maar even lekker op de bank zetten en genieten
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 jan '13 08:38

  Reactie: Ik zou alles kopen wat ik wil
  Een nieuwe interieur, nieuwe kleding, heerlijk met vakantie met mijn vriend, en wat geld op de bank zetten. Heerlijk genieten van het geld.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 5 jan '13 21:04

  Reactie: Ik zou het weggeven aan een goed doel
  laten ze de prijzen lager maken , en dus meer mensen met een lager prijs
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 5 jan '13 21:08

  Reactie: Ik zou het weggeven aan een goed doel
  wat heeft men aan zoveel geld , er zitten duizenden gezinnen in de schulden , en gaan naar de voedselbank
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |