×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Tonnie won 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij

Vriendin 51: Tonnie won 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij
20.12.2012 - Redactie Vriendin

Toen ik die goudkleurige envelop uitpakte, besefte ik het pas écht’


Wat zou jij doen als je een grote geldprijs won met de loterij? Tonnie (50) uit Cuijk heeft erover nagedacht, want... twee maanden geleden won zij ruim 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij! Tonnie: “Ik kon het gewoon niet bevatten.”

Rond negen uur ’s avonds ging op Tonnies werk haar mobiele telefoon. Het was haar zoon Dennis (30). “Hij zei: ‘Mama, volgens mij heb jij gewoon een megaprijs gewonnen.’ Ik geloofde het niet. Maar het was echt waar, zei Dennis.” Tonnies zoon had naar Omroep Brabant gekeken, daar zag hij ineens de postcode van zijn moeder voorbijkomen. Omdat Tonnie hem niet geloofde, stuurde Dennis haar een filmpje dat hij had gevonden op Uitzending Gemist. “‘Het zal toch niet?’ riep ik uit.”

Lees het hele verhaal van Tonnie in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je de loterij won?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  Alpema do 20 dec '12 20:09

  Reactie: Ik zou op vakantie gaan
  want dat ben ik al jaren niet meer geweest, daarna bekijk ik wel wat ik met de rest van het geld doe (zal wel een groot gedeelte naar de kinderen gaan )
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 23 dec '12 17:58

  Reactie: Ik zou het opsparen
  Eerst een potje flauwvallen, dan bedenken wat we er precies mee willen doen maar eerst maar even lekker op de bank zetten en genieten
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 jan '13 08:38

  Reactie: Ik zou alles kopen wat ik wil
  Een nieuwe interieur, nieuwe kleding, heerlijk met vakantie met mijn vriend, en wat geld op de bank zetten. Heerlijk genieten van het geld.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 5 jan '13 21:04

  Reactie: Ik zou het weggeven aan een goed doel
  laten ze de prijzen lager maken , en dus meer mensen met een lager prijs
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 5 jan '13 21:08

  Reactie: Ik zou het weggeven aan een goed doel
  wat heeft men aan zoveel geld , er zitten duizenden gezinnen in de schulden , en gaan naar de voedselbank
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |