×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Op haar 44ste raakte Machteld zomaar zwanger

Vriendin 51: Op haar 44ste raakte Machteld zomaar zwanger
19.12.2012 -

‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit’


Machteld (44) en haar man Dejan zijn gelukkig met hun dochter Olivia (5). Pas na een lang traject werd Machteld zwanger van Olivia. Een tweede kind zou er niet meer komen. Dácht ze...

Machteld: “Afgelopen zomer waren we op vakantie in Macedonië, op bezoek bij mijn schoonfamilie. Ik had van tevoren uitgerekend dat ik midden in de vakantie weer ongesteld zou worden, dus daar hield ik rekening mee. Maar op die dag werd ik niet ongesteld, terwijl mijn cyclus zeer regelmatig is. Twee, drie, vijf dagen later: nog geen teken.

Ik kreeg een zeurend gevoel in mijn buik en mijn borsten deden zeer. Het zal toch niet… dacht ik. Na een week zei ik tegen mijn man Dejan: ‘Misschien moeten we een zwangerschapstest halen.’ Hij keek me verbaasd aan: ‘Je bent vast in de overgang.’ Hij meende het serieus. Een paar uur later had ik de test in handen en wachtte ik op het verlossende antwoord.”

Lees het hele verhaal van Machteld in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe is jouw zwangerschap verlopen?

  •  
  •  
  •  

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  ilmondo wo 19 dec '12 14:10

  Reactie: Soms moeizaam
  Bijna 6 maanden misselijk geweest,zelfs opgenomen in het ziekenhuis vanwege uitdroging,maar toch een gezonde zoon van 8 pond gekregen!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 19 dec '12 15:29

  Reactie: Gelukkig goed!
  Ik heb 5 goede zwangerschappen gehad maar de eerste eindigde helaas met een intra uterine vruchtdood Overleden kindje vlak voor de geboorte
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 19 dec '12 19:36

  Reactie: Gelukkig goed!
  IK heb na 2 miskramen een mooie en goeie zwangerschap gehad heel even misselijk geweest maar verder geen klachten ! snelle bevalling gehad binnen 2,5 uur was ons kindje er !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 wo 19 dec '12 19:57

  Reactie: Onverwachts!
  Ontzettend onverwacht. Na 2 vruchtbaarheidstrajecten, was ik er even klaar mee. Hulp gezocht bij acupuncturist, op vakantie gegaan en zwanger thuis gekomen. Wat een verassing!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 22 apr '13 19:16

  Reactie: Gelukkig goed!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |