×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Op haar 44ste raakte Machteld zomaar zwanger

Vriendin 51: Op haar 44ste raakte Machteld zomaar zwanger
19.12.2012 -

‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit’


Machteld (44) en haar man Dejan zijn gelukkig met hun dochter Olivia (5). Pas na een lang traject werd Machteld zwanger van Olivia. Een tweede kind zou er niet meer komen. Dácht ze...

Machteld: “Afgelopen zomer waren we op vakantie in Macedonië, op bezoek bij mijn schoonfamilie. Ik had van tevoren uitgerekend dat ik midden in de vakantie weer ongesteld zou worden, dus daar hield ik rekening mee. Maar op die dag werd ik niet ongesteld, terwijl mijn cyclus zeer regelmatig is. Twee, drie, vijf dagen later: nog geen teken.

Ik kreeg een zeurend gevoel in mijn buik en mijn borsten deden zeer. Het zal toch niet… dacht ik. Na een week zei ik tegen mijn man Dejan: ‘Misschien moeten we een zwangerschapstest halen.’ Hij keek me verbaasd aan: ‘Je bent vast in de overgang.’ Hij meende het serieus. Een paar uur later had ik de test in handen en wachtte ik op het verlossende antwoord.”

Lees het hele verhaal van Machteld in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe is jouw zwangerschap verlopen?

  •  
  •  
  •  

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  ilmondo wo 19 dec '12 14:10

  Reactie: Soms moeizaam
  Bijna 6 maanden misselijk geweest,zelfs opgenomen in het ziekenhuis vanwege uitdroging,maar toch een gezonde zoon van 8 pond gekregen!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 19 dec '12 15:29

  Reactie: Gelukkig goed!
  Ik heb 5 goede zwangerschappen gehad maar de eerste eindigde helaas met een intra uterine vruchtdood Overleden kindje vlak voor de geboorte
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 19 dec '12 19:36

  Reactie: Gelukkig goed!
  IK heb na 2 miskramen een mooie en goeie zwangerschap gehad heel even misselijk geweest maar verder geen klachten ! snelle bevalling gehad binnen 2,5 uur was ons kindje er !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Donna84 wo 19 dec '12 19:57

  Reactie: Onverwachts!
  Ontzettend onverwacht. Na 2 vruchtbaarheidstrajecten, was ik er even klaar mee. Hulp gezocht bij acupuncturist, op vakantie gegaan en zwanger thuis gekomen. Wat een verassing!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 22 apr '13 19:16

  Reactie: Gelukkig goed!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |