×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sandra Schuurhof: 'Wij zijn echt vriendinnen voor het leven'

Sandra Schuurhof: 'Wij zijn echt vriendinnen voor het leven'

Ze hebben dezelfde vader, maar kenden elkaar niet. Tot vijf jaar geleden. Presentatrice Sandra Schuurhof ging op zoek naar haar biologische vader en kreeg er ineens twee broers bij, én een zus, cabaretière Ellen Dikker. Ellen: “Mijn vader zei: ‘je halfzus staat op de stoep’. Ik schrok me helemaal lam.”


 

 

 

Sandra, waarom wist jij zo lang niet wie je vader was?

Sandra: “Omdat mijn moeder en onze vader nooit echt samen zijn geweest. Ik ben niet uit een relatie geboren en mijn vader was niet in beeld.”
Ellen: “Laten we het maar het Prins Bernard-kantje van onze vader noemen…”
Sandra: “Mijn moeder heeft me nooit veel over hem verteld. Ik wist dat ik hem ooit wilde zoeken, maar was druk met werk en toch ook een beetje huiverig, want ik wist niet wat ik zou tegenkomen. Zou het iets toevoegen of een grote teleurstelling worden? Vijfenhalf jaar geleden besloot ik dat het me niet meer uitmaakte en ik ook niet per se een relatie met mijn vader hoefde. Ik wilde puur weten wie mijn vader was en of ik op hem zou lijken.”

Lees het hele interview met de twee zussen in Vriendin 51

Plaats een reactie

Zijn jij en je zus ook goede vriendinnen?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  ellen.tiggelman wo 19 dec '12 14:06

  Reactie: Ja, hele goede vriendinnen
  Ik kan mij mijn leven niet zonder zus voorstellen, zij is alles voor mij.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ellen.tiggelman wo 19 dec '12 14:08

  Reactie: Ja, hele goede vriendinnen
  Ik kan mij mijn leven niet voorstellen zonder mijn zus, zij betekent héél veel voor me.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  janny.ligthart wo 19 dec '12 23:12

  Reactie: Ik heb geen zus
  Jammer genoeg heb ik geen zus ,ben n.l enigst kind en heb dat nooit leuk gevonden......
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |