×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sandra Schuurhof: 'Wij zijn echt vriendinnen voor het leven'

Sandra Schuurhof: 'Wij zijn echt vriendinnen voor het leven'

Ze hebben dezelfde vader, maar kenden elkaar niet. Tot vijf jaar geleden. Presentatrice Sandra Schuurhof ging op zoek naar haar biologische vader en kreeg er ineens twee broers bij, én een zus, cabaretière Ellen Dikker. Ellen: “Mijn vader zei: ‘je halfzus staat op de stoep’. Ik schrok me helemaal lam.”


 

 

 

Sandra, waarom wist jij zo lang niet wie je vader was?

Sandra: “Omdat mijn moeder en onze vader nooit echt samen zijn geweest. Ik ben niet uit een relatie geboren en mijn vader was niet in beeld.”
Ellen: “Laten we het maar het Prins Bernard-kantje van onze vader noemen…”
Sandra: “Mijn moeder heeft me nooit veel over hem verteld. Ik wist dat ik hem ooit wilde zoeken, maar was druk met werk en toch ook een beetje huiverig, want ik wist niet wat ik zou tegenkomen. Zou het iets toevoegen of een grote teleurstelling worden? Vijfenhalf jaar geleden besloot ik dat het me niet meer uitmaakte en ik ook niet per se een relatie met mijn vader hoefde. Ik wilde puur weten wie mijn vader was en of ik op hem zou lijken.”

Lees het hele interview met de twee zussen in Vriendin 51

Plaats een reactie

Zijn jij en je zus ook goede vriendinnen?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  ellen.tiggelman wo 19 dec '12 14:06

  Reactie: Ja, hele goede vriendinnen
  Ik kan mij mijn leven niet zonder zus voorstellen, zij is alles voor mij.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ellen.tiggelman wo 19 dec '12 14:08

  Reactie: Ja, hele goede vriendinnen
  Ik kan mij mijn leven niet voorstellen zonder mijn zus, zij betekent héél veel voor me.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  janny.ligthart wo 19 dec '12 23:12

  Reactie: Ik heb geen zus
  Jammer genoeg heb ik geen zus ,ben n.l enigst kind en heb dat nooit leuk gevonden......
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |