×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Na 25 jaar met een foute man was voor Charlène de maat vol

Vriendin 50: Na 25 jaar met een foute man was voor Charlène de maat vol
12.12.2012 - Redactie Vriendin

“Mijn vriendinnen hebben me uit mijn slechte huwelijk gered”


Meer dan de helft van haar leven zat Charlène (45) gevangen in haar huwelijk. Haar man Robby (48) was alcoholist en had soms een agressieve dronk. Charlène durfde niet bij hem weg te gaan. Totdat haar vriendinnen ingrepen.

“Op mijn zeventiende leerde ik Robby in de plaatselijke discotheek kennen. Hij was drie jaar ouder dan ik. Ik vond hem waanzinnig knap en werd smoorverliefd. We kregen verkering en na een paar jaar begonnen we samen een dorpscafé.

Mijn ouders hebben altijd een bar gehad, dus het was normaal dat ik op mijn negentiende ook een eigen zaak had. In principe deden Robby en ik het samen, maar in de praktijk was ik degene die keihard werkte en hing Robby de clown uit. Hij kletste met iedereen en dronk gezellig mee.

Hij lustte in onze bartijd graag een biertje, maar ik zocht daar niets achter. Dat zou wel overgaan als we geen bar meer hadden en de drank niet zo makkelijk voorhanden was, dacht ik. En dat hij heel jaloers van aard was, legde ik uit als ‘houden van’. Ik was jong, naïef en verliefd."

Lees het hele verhaal van Charlène in Vriendin 50 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij je wel eens vergist in iemand?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. vr 14 dec '12 22:17

  Reactie: Ja, meerdere keren
  Mijn ex vriend - alleen maar leugens ..maar kwam daar later pas achter via via
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  prullenbak1 ma 17 dec '12 17:28

  Reactie: Ja, meerdere keren
  Ja mijn ex man,fam,en soms in vrienden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Posi di 18 dec '12 16:44

  Reactie: Ja, meerdere keren
  Heb me meerdere keren vergist en was destijds te goed van vertrouwen.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |