×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Na 25 jaar met een foute man was voor Charlène de maat vol

Vriendin 50: Na 25 jaar met een foute man was voor Charlène de maat vol
12.12.2012 - Redactie Vriendin

“Mijn vriendinnen hebben me uit mijn slechte huwelijk gered”


Meer dan de helft van haar leven zat Charlène (45) gevangen in haar huwelijk. Haar man Robby (48) was alcoholist en had soms een agressieve dronk. Charlène durfde niet bij hem weg te gaan. Totdat haar vriendinnen ingrepen.

“Op mijn zeventiende leerde ik Robby in de plaatselijke discotheek kennen. Hij was drie jaar ouder dan ik. Ik vond hem waanzinnig knap en werd smoorverliefd. We kregen verkering en na een paar jaar begonnen we samen een dorpscafé.

Mijn ouders hebben altijd een bar gehad, dus het was normaal dat ik op mijn negentiende ook een eigen zaak had. In principe deden Robby en ik het samen, maar in de praktijk was ik degene die keihard werkte en hing Robby de clown uit. Hij kletste met iedereen en dronk gezellig mee.

Hij lustte in onze bartijd graag een biertje, maar ik zocht daar niets achter. Dat zou wel overgaan als we geen bar meer hadden en de drank niet zo makkelijk voorhanden was, dacht ik. En dat hij heel jaloers van aard was, legde ik uit als ‘houden van’. Ik was jong, naïef en verliefd."

Lees het hele verhaal van Charlène in Vriendin 50 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij je wel eens vergist in iemand?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  leuq vr 14 dec '12 22:17

  Reactie: Ja, meerdere keren
  Mijn ex vriend - alleen maar leugens ..maar kwam daar later pas achter via via
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  prullenbak1 ma 17 dec '12 17:28

  Reactie: Ja, meerdere keren
  Ja mijn ex man,fam,en soms in vrienden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Posi di 18 dec '12 16:44

  Reactie: Ja, meerdere keren
  Heb me meerdere keren vergist en was destijds te goed van vertrouwen.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |