×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Evy’s vriend Steven werd opgepakt voor kindermisbruik

Vriendin 50: Evy’s vriend Steven werd opgepakt voor kindermisbruik
11.12.2012 -

‘Steven heeft zo veel levens verpest’


Je hoort op het nieuws dat een man een vijfjarig meisje heeft ontvoerd en vermoedelijk misbruikt. De rillingen lopen over je lijf, maar je probeert het van je af te schudden. Nog geen twee weken later staat de politie voor de deur om je vriend mee te nemen voor verhoor. Ongelooflijk, maar voor Evy (23) de harde waarheid.

Evy: “Het is nu tien maanden geleden dat mijn toenmalige vriend Steven is gearresteerd. Nog steeds vind ik het onwerkelijk dat het leven door één persoon zo op zijn kop gezet kan worden. Steven heeft een heleboel levens totaal overhoop gehaald. Mijn leven, dat van zijn ouders. En, nog veel erger: dat van de drie kinderen die hij misbruikte en hún ouders.

Ik heb het nu lastig, maar kom er wel bovenop. Ik kan mijn leven weer opbouwen. Maar de kindjes en hun ouders zullen verder moeten met wat hen is aangedaan door Steven. Voor altijd.”

Lees het hele verhaal van Evy in Vriendin 50 en praat mee op het forum.

Foto: Istock

Plaats een reactie

Zou jij je leven weer op kunnen bouwen na zo'n incident?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_100000064217535 di 11 dec '12 22:31

  Reactie: Nee, ik zou het heel moeilijk vinden
  Zoiets kan je niet vergeten!!!!!!
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |