×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: De vriend van Susan ging vreemd met haar beste vriendin

Vriendin 49: De vriend van Susan ging vreemd met haar beste vriendin
05.12.2012 -

“Ik begrijp niet hoe zij mij zo veel pijn heeft kunnen doen”


Het leven van Susan (33) lag totaal overhoop toen bleek dat haar vriend en haar beste vriendin een affaire hadden. “Ik kon niet meer stoppen met huilen, om mijn relatie, zijn bedrog, maar ook om mijn vriendschap met Esther.”

Susan: “Vijf jaar geleden had ik voor het eerst het vermoeden dat er iets speelde tussen Esther en Wouter. We waren met onze gezinnen in een overdekt speelparadijs. Opeens raakte ze hem plagerig aan. Het voorval duurde hooguit drie seconden, maar mijn maag draaide om.

Op de terugrit in de auto begon ik erover tegen Wouter, maar hij wuifde het weg. De manier waarop ze hem aanraakte, naar hem keek... Het voelde niet als een gewone, vriendschappelijke aanraking tussen mijn vriend en mijn beste vriendin. Maar dat kon toch niet?"

Lees het hele verhaal van Susan in Vriendin 49 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe zou jij reageren als je jouw vriend verdenkt van vreemdgaan?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 6 dec '12 23:55

  Reactie: Ik zou niet weten wat ik zou moeten doen
  Wat een triest verhaal. Ik heb met je te doen,maar je man wuift het weg,heb je dan je vriendin nooit aan de kaak gesteld. Wat laag deze twee mensen. Maak voor jezelf aub de juiste keus.ik zou niet weten hoe te handelen in zo een situatie sterkte.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Maximuis zo 9 dec '12 08:25

  Reactie: Ik zou...
  het compleet uitzoeken en kijken wat er nog te redden valt, maar ik zou mijn man niet zonder slag of stoot opgeven....echt niet. Heel triest verhaal en soms kan je niet anders dan je er bij neerleggen, want de vechtlust moet wel van 2 kanten komen uiteraard.....
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |