×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: De vriend van Susan ging vreemd met haar beste vriendin

Vriendin 49: De vriend van Susan ging vreemd met haar beste vriendin
05.12.2012 -

“Ik begrijp niet hoe zij mij zo veel pijn heeft kunnen doen”


Het leven van Susan (33) lag totaal overhoop toen bleek dat haar vriend en haar beste vriendin een affaire hadden. “Ik kon niet meer stoppen met huilen, om mijn relatie, zijn bedrog, maar ook om mijn vriendschap met Esther.”

Susan: “Vijf jaar geleden had ik voor het eerst het vermoeden dat er iets speelde tussen Esther en Wouter. We waren met onze gezinnen in een overdekt speelparadijs. Opeens raakte ze hem plagerig aan. Het voorval duurde hooguit drie seconden, maar mijn maag draaide om.

Op de terugrit in de auto begon ik erover tegen Wouter, maar hij wuifde het weg. De manier waarop ze hem aanraakte, naar hem keek... Het voelde niet als een gewone, vriendschappelijke aanraking tussen mijn vriend en mijn beste vriendin. Maar dat kon toch niet?"

Lees het hele verhaal van Susan in Vriendin 49 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoe zou jij reageren als je jouw vriend verdenkt van vreemdgaan?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 6 dec '12 23:55

  Reactie: Ik zou niet weten wat ik zou moeten doen
  Wat een triest verhaal. Ik heb met je te doen,maar je man wuift het weg,heb je dan je vriendin nooit aan de kaak gesteld. Wat laag deze twee mensen. Maak voor jezelf aub de juiste keus.ik zou niet weten hoe te handelen in zo een situatie sterkte.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Maximuis zo 9 dec '12 08:25

  Reactie: Ik zou...
  het compleet uitzoeken en kijken wat er nog te redden valt, maar ik zou mijn man niet zonder slag of stoot opgeven....echt niet. Heel triest verhaal en soms kan je niet anders dan je er bij neerleggen, want de vechtlust moet wel van 2 kanten komen uiteraard.....
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |