×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Goedele Liekens: "Echte liefde is zalig saai"

Goedele Liekens: "Echte liefde is zalig saai"
27.11.2012 -

“Ik zoek geen steekvlam, maar een smeulend vuurtje dat blijft branden.” Als je het Goedele Liekens (49) met haar Vlaamse tongval hoort zeggen, gun je het haar meteen. Vriendin wilde meer van de seksuologe weten en ging met tien rozen naar België om tien vragen te stellen.


Hoe is het met de liefde in je leven?

“Ik ben het schoolvoorbeeld van een happy single, maar ik zou het heel leuk vinden om mijn leven met iemand te delen. Ik denk dat veel mensen passie tegenwoordig verwarren met liefde. Als het saai wordt, twijfelen ze aan hun relatie. Terwijl échte liefde volgens mij in kleine dingen zit, zoals iemands lievelingsthee kopen, of iets voor de ander doen zonder dat hij erom hoeft te vragen. 
 
Eigenlijk is echte liefde zo zalig saai dat mensen het niet meer opmerken. Ik ben niet op zoek naar een hoge steekvlam, maar naar een smeulend vuurtje dat altijd zal blijven branden.”
 
Lees het hele interview met Goedele Liekens in Vriendin 48.

Plaats een reactie

Zou jij iemand een roos willen geven?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  hubertina.buurmanthomassen di 27 nov '12 16:35

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn vrouw
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mocca4haar di 27 nov '12 22:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  Goedele Liekens
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 nov '12 19:04

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn vriend waar ik een lat relatie mee heb, mannen houden ook van bloemen, daarbij verwen ik mijn vriend altijd graag met kleine verrassingen.
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |