×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Goedele Liekens: "Echte liefde is zalig saai"

Goedele Liekens: "Echte liefde is zalig saai"
27.11.2012 -

“Ik zoek geen steekvlam, maar een smeulend vuurtje dat blijft branden.” Als je het Goedele Liekens (49) met haar Vlaamse tongval hoort zeggen, gun je het haar meteen. Vriendin wilde meer van de seksuologe weten en ging met tien rozen naar België om tien vragen te stellen.


Hoe is het met de liefde in je leven?

“Ik ben het schoolvoorbeeld van een happy single, maar ik zou het heel leuk vinden om mijn leven met iemand te delen. Ik denk dat veel mensen passie tegenwoordig verwarren met liefde. Als het saai wordt, twijfelen ze aan hun relatie. Terwijl échte liefde volgens mij in kleine dingen zit, zoals iemands lievelingsthee kopen, of iets voor de ander doen zonder dat hij erom hoeft te vragen. 
 
Eigenlijk is echte liefde zo zalig saai dat mensen het niet meer opmerken. Ik ben niet op zoek naar een hoge steekvlam, maar naar een smeulend vuurtje dat altijd zal blijven branden.”
 
Lees het hele interview met Goedele Liekens in Vriendin 48.

Plaats een reactie

Zou jij iemand een roos willen geven?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  hubertina.buurmanthomassen di 27 nov '12 16:35

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn vrouw
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mocca4haar di 27 nov '12 22:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  Goedele Liekens
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 nov '12 19:04

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn vriend waar ik een lat relatie mee heb, mannen houden ook van bloemen, daarbij verwen ik mijn vriend altijd graag met kleine verrassingen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |