×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De Vriendin Winterspecial ligt in de winkel!

De Vriendin Winterspecial ligt in de winkel!
21.11.2012 -

Kruip tijdens deze koude dagen lekker weg onder een dekentje met de Vriendin Winterspecial. Een editie vol met leuke uitjes, fijne wintertips, hartverwarmende verhalen en méér..


Ben jij iemand die tijdens de koude winterdagen het liefst binnen blijft? Met de warme accessoires die wij voor je hebben geselecteerd kunnen we je geen ongelijk geven. Alhoewel, buiten kan het ook prachtig zijn. Blader door onze winterbestemmingen en oordeel zelf.

Helaas is de winter wel dé periode dat er kwaaltjes op komen zetten. Zorg dat ze jou deze winter niet te pakken krijgen door onze tips op te volgen. En vergeet dan vooral het stuk over ontspannen in de sauna niet te lezen. Niets is belangrijker voor een goede weerstand dan af en toe even relaxen…

Lees in de Winterspecial verder hoe je de lente in huis kan halen, wat de sterren voor jou in petto hebben en wat je allemaal kan maken met chocola. Als je daarna ook nog eens aan de puzzels begint om één van de mooie prijzen te winnen, zit jij de komende tijd wel even goed onder dat warme dekentje!

De Winterspecial telt maar liefst 116 pagina’s en is vanaf vandaag te koop voor slechts € 3,50

Plaats een reactie

Blijf jij in de winter het liefst binnen of ga je er graag op uit?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 nov '12 15:29

  Reactie: Ik blijf het liefst lekker binnen
  lekker binnen bij de kachel, kaarsjes aan ; gezellig
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 nov '12 15:30

  Reactie: Ik blijf het liefst lekker binnen
  Ik vind het binnen waar het lekker warm is veel gezelliger dan buiten in de kou.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dagelijks wo 21 nov '12 15:32

  Reactie: Ik vind beide leuk
  heerlijke wandelingen maken in de mooie natuur,en dan is het heerlijk thuis komen,waar de kachel en de kaarsjes branden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wnijssen wo 21 nov '12 16:09

  Reactie: Ik ga graag op pad
 • Dit is niet ok!

  karin.krijnen.927 wo 21 nov '12 17:35

  Reactie: Ik blijf het liefst lekker binnen
  Ben niet zo een buitenmens in de winter,geef mij de zomer maar..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 22 nov '12 09:05

  Reactie: Ik vind beide leuk
  Een winterwandeling maken of naar een kerst/winterfair. Allemaal even sfeervol. En dan daarna een kop erwtensoep of pannenkoek eten met warme chocola erbij. En wat ik ook erg gezellig vind, is met z'n allen zitten bij een openhaardvuur
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  merei do 22 nov '12 11:21

  Reactie: Ik vind beide leuk
  zeker leuk helemaal nu in de donkere maanden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Ixi do 22 nov '12 12:02

  Reactie: Ik vind beide leuk
  Ik vind het heerlijk om buiten te zijn lekker in de vrieskou of sneeuw lopen, maar genoegelijk binnen met een kop warme chocomelk en kaarsjes aan is ook fijn.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |