×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De Vriendin Winterspecial ligt in de winkel!

De Vriendin Winterspecial ligt in de winkel!
21.11.2012 -

Kruip tijdens deze koude dagen lekker weg onder een dekentje met de Vriendin Winterspecial. Een editie vol met leuke uitjes, fijne wintertips, hartverwarmende verhalen en méér..


Ben jij iemand die tijdens de koude winterdagen het liefst binnen blijft? Met de warme accessoires die wij voor je hebben geselecteerd kunnen we je geen ongelijk geven. Alhoewel, buiten kan het ook prachtig zijn. Blader door onze winterbestemmingen en oordeel zelf.

Helaas is de winter wel dé periode dat er kwaaltjes op komen zetten. Zorg dat ze jou deze winter niet te pakken krijgen door onze tips op te volgen. En vergeet dan vooral het stuk over ontspannen in de sauna niet te lezen. Niets is belangrijker voor een goede weerstand dan af en toe even relaxen…

Lees in de Winterspecial verder hoe je de lente in huis kan halen, wat de sterren voor jou in petto hebben en wat je allemaal kan maken met chocola. Als je daarna ook nog eens aan de puzzels begint om één van de mooie prijzen te winnen, zit jij de komende tijd wel even goed onder dat warme dekentje!

De Winterspecial telt maar liefst 116 pagina’s en is vanaf vandaag te koop voor slechts € 3,50

Plaats een reactie

Blijf jij in de winter het liefst binnen of ga je er graag op uit?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 nov '12 15:29

  Reactie: Ik blijf het liefst lekker binnen
  lekker binnen bij de kachel, kaarsjes aan ; gezellig
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 21 nov '12 15:30

  Reactie: Ik blijf het liefst lekker binnen
  Ik vind het binnen waar het lekker warm is veel gezelliger dan buiten in de kou.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dagelijks wo 21 nov '12 15:32

  Reactie: Ik vind beide leuk
  heerlijke wandelingen maken in de mooie natuur,en dan is het heerlijk thuis komen,waar de kachel en de kaarsjes branden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wnijssen wo 21 nov '12 16:09

  Reactie: Ik ga graag op pad
 • Dit is niet ok!

  karin.krijnen.927 wo 21 nov '12 17:35

  Reactie: Ik blijf het liefst lekker binnen
  Ben niet zo een buitenmens in de winter,geef mij de zomer maar..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W do 22 nov '12 09:05

  Reactie: Ik vind beide leuk
  Een winterwandeling maken of naar een kerst/winterfair. Allemaal even sfeervol. En dan daarna een kop erwtensoep of pannenkoek eten met warme chocola erbij. En wat ik ook erg gezellig vind, is met z'n allen zitten bij een openhaardvuur
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  merei do 22 nov '12 11:21

  Reactie: Ik vind beide leuk
  zeker leuk helemaal nu in de donkere maanden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Ixi do 22 nov '12 12:02

  Reactie: Ik vind beide leuk
  Ik vind het heerlijk om buiten te zijn lekker in de vrieskou of sneeuw lopen, maar genoegelijk binnen met een kop warme chocomelk en kaarsjes aan is ook fijn.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |