×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Debby werd twee keer overvallen terwijl ze aan het werk was

Vriendin 47: Debby werd twee keer overvallen terwijl ze aan het werk was
20.11.2012 -

“Nog steeds zie ik overal ‘verdachte’ personen”


Winkeliers en winkelpersoneel krijgen steeds vaker te maken met geweld. Debby (36) maakte tijdens haar werk in een drogisterij twee gewapende overvallen mee. “Ik kan me nog maar weinig details herinneren. Als je wordt bedreigd, ben je alleen maar bezig met overleven.”

"Het liep tegen zessen, we gingen bijna dicht en ik stond achter, om het geld uit de kassa daar te tellen. Ik hoorde een hond blaffen en toen ik door een klein gangetje terug naar de winkel wilde lopen, kwam er een man op me af. Ik zag meteen dat hij een pistool in zijn hand had en ik schrok me rot. Heel even dacht ik: dat pistool lijkt wel nep, het glimt zo. Maar ja, ik had nog nooit een pistool gezien, dus hoe kon ik nou weten of het echt was of niet?"

Lees het hele verhaal van Debby in Vriendin 47 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Zou jij nog in dezelfde winkel durven te werken na een overval?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  crhensen di 20 nov '12 16:23

  Reactie: Nee, absoluut niet
  Ik denk dat je dat nooit meer vergeet !!! Ligt natuurlijk wel aan de heftigheid waarmee het gebeurt. Komen er wapens aan te pas, bedreigingen. Ik hoop het nooit mee te maken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Diantha66 wo 21 nov '12 16:01

  Reactie: Ja, ik denk het wel
  Ik ben ook een keer in de winkel overvallen, 26 jaar geleden, je vergeet het nooit meer wat een angst heb je op zo'n moment, en ook rare reactie kan je op z'on moment geven. Zoals Debby een langere wachttijd doorgaf, zo bleef ik met mijn rug naar de muur staan omdat in mijn kontzak mijn portomnee zat met veel geld erin. Ik was nl. net naar de bank geweest om geld te halen, want ik ging de volgende dag op wintersport. ( toen kon je in het buitenland nog niet overal pinnen.) De kassa haalde hij leeg en bedreigde ons met een mes, mijn tas gooide hij ook leeg maar dat zat dus geen geld in. Na de vankantie ging ik gewoon weer werken mijn collega ook en die is zelfs een jaar later weer overvallen en toen onder bedreiging van een pistool, en dat was toch wel enger.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |