×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 47: Debby werd twee keer overvallen terwijl ze aan het werk was

Vriendin 47: Debby werd twee keer overvallen terwijl ze aan het werk was
20.11.2012 -

“Nog steeds zie ik overal ‘verdachte’ personen”


Winkeliers en winkelpersoneel krijgen steeds vaker te maken met geweld. Debby (36) maakte tijdens haar werk in een drogisterij twee gewapende overvallen mee. “Ik kan me nog maar weinig details herinneren. Als je wordt bedreigd, ben je alleen maar bezig met overleven.”

"Het liep tegen zessen, we gingen bijna dicht en ik stond achter, om het geld uit de kassa daar te tellen. Ik hoorde een hond blaffen en toen ik door een klein gangetje terug naar de winkel wilde lopen, kwam er een man op me af. Ik zag meteen dat hij een pistool in zijn hand had en ik schrok me rot. Heel even dacht ik: dat pistool lijkt wel nep, het glimt zo. Maar ja, ik had nog nooit een pistool gezien, dus hoe kon ik nou weten of het echt was of niet?"

Lees het hele verhaal van Debby in Vriendin 47 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Zou jij nog in dezelfde winkel durven te werken na een overval?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  crhensen di 20 nov '12 16:23

  Reactie: Nee, absoluut niet
  Ik denk dat je dat nooit meer vergeet !!! Ligt natuurlijk wel aan de heftigheid waarmee het gebeurt. Komen er wapens aan te pas, bedreigingen. Ik hoop het nooit mee te maken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Diantha66 wo 21 nov '12 16:01

  Reactie: Ja, ik denk het wel
  Ik ben ook een keer in de winkel overvallen, 26 jaar geleden, je vergeet het nooit meer wat een angst heb je op zo'n moment, en ook rare reactie kan je op z'on moment geven. Zoals Debby een langere wachttijd doorgaf, zo bleef ik met mijn rug naar de muur staan omdat in mijn kontzak mijn portomnee zat met veel geld erin. Ik was nl. net naar de bank geweest om geld te halen, want ik ging de volgende dag op wintersport. ( toen kon je in het buitenland nog niet overal pinnen.) De kassa haalde hij leeg en bedreigde ons met een mes, mijn tas gooide hij ook leeg maar dat zat dus geen geld in. Na de vankantie ging ik gewoon weer werken mijn collega ook en die is zelfs een jaar later weer overvallen en toen onder bedreiging van een pistool, en dat was toch wel enger.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |