×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Myrna Goossen: “Mijn lijfspreuk? In acceptatie ligt het ware geluk”

Myrna Goossen: “Mijn lijfspreuk? In acceptatie ligt het ware geluk”
13.11.2012 -

Van het ‘lachebekje’ van Jos Brink groeide ze uit tot een volwassen presentatrice. Lachen doet Myrna Goossen (50) nog steeds graag, hoewel ze in haar leven ook moeilijke tijden kende. Van Vriendin kreeg ze een welverdiend boeket rozen.


Vind je het jammer dat je geen kinderen hebt gekregen?
“Ik denk dat het een onbewuste keuze is geweest. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat ik ze niet zou krijgen. Raar, hè? Dat heeft niets met het lichamelijke aspect te maken. Het was eigenlijk nooit een issue. Misschien was het anders gelopen als ik een partner was tegengekomen. Ik ben net vijftig geworden en zit in een tijd van zelfrefl ectie. Soms vraag ik me wel af: heb ik een afslag gemist? Ging ik met oogkleppen op door het leven, altijd druk met werk en lol hebben, waardoor ik de afslag ‘gezin met kinderen’ niet heb gezien? Ach, het heeft niet zo moeten zijn. Je kunt iets missen wat je niet hebt gekregen, maar dat vind ik zonde van de energie. Het leven geeft je dat wat je nodig hebt om te groeien. Ik geloof dat alles een reden heeft en mijn lijfspreuk is: ‘In acceptatie ligt het grote geluk.’ Echt een zin voor op een tegeltje, maar wel waar.”

Lees het hele interview met Myrna Goossen in Vriendin 46

Plaats een reactie

Zou jij iemand een bos rozen willen geven?

  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  zoey wo 14 nov '12 15:34

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn vriendin die niet meer voor haar zelf ken zorgen en naar een verpleeghuis moest
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey wo 14 nov '12 15:36

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn vriendin omdat ze naar een verzorgingshuis moest omdat ze niet meer voor haar eigen ken zorgen.dat zou een heel leuk cadeautje zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nadesda wo 14 nov '12 16:33

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn dochter die zwanger is van ons eerste kleinkind echt super !:
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nadesda wo 14 nov '12 16:34

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn dochter die zwanger is van ons eerste kleinkind super trotse oma!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marilyn1 wo 14 nov '12 17:32

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn moederals dank voor alle warmte en liefde die zij mij gegeven heeft! Helaas is zij enkele jaren geleden overleden maar nog altijd in mijn gedachten!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  withney wo 14 nov '12 18:50

  Reactie: Ja, namelijk...
  aan mijn dochter die en zware tijd achter de rug heeft en eigenlijk nog heeft, maar er op eigen kracht probeert uit te komen, met behulp van ons
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  worst wo 14 nov '12 21:13

  Reactie: Ja, namelijk...
  Onze dochter die na de mededeling borstkanker probeert haar leven met man en dochtertjes weer op de rit te krijgen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Me_01 do 15 nov '12 09:17

  Reactie: Ja, namelijk...
  aan ons mam. Ze betekent onbeschrijflijk veel voor me....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 zo 18 nov '12 21:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  aan mijn lieve schoonmoeder dat mensje is echt geweldig en ik verwen haar graag om haar bedanken omdat ze altijd voor mij klaarstaat
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |