×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Myrna Goossen: “Mijn lijfspreuk? In acceptatie ligt het ware geluk”

Myrna Goossen: “Mijn lijfspreuk? In acceptatie ligt het ware geluk”
13.11.2012 -

Van het ‘lachebekje’ van Jos Brink groeide ze uit tot een volwassen presentatrice. Lachen doet Myrna Goossen (50) nog steeds graag, hoewel ze in haar leven ook moeilijke tijden kende. Van Vriendin kreeg ze een welverdiend boeket rozen.


Vind je het jammer dat je geen kinderen hebt gekregen?
“Ik denk dat het een onbewuste keuze is geweest. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat ik ze niet zou krijgen. Raar, hè? Dat heeft niets met het lichamelijke aspect te maken. Het was eigenlijk nooit een issue. Misschien was het anders gelopen als ik een partner was tegengekomen. Ik ben net vijftig geworden en zit in een tijd van zelfrefl ectie. Soms vraag ik me wel af: heb ik een afslag gemist? Ging ik met oogkleppen op door het leven, altijd druk met werk en lol hebben, waardoor ik de afslag ‘gezin met kinderen’ niet heb gezien? Ach, het heeft niet zo moeten zijn. Je kunt iets missen wat je niet hebt gekregen, maar dat vind ik zonde van de energie. Het leven geeft je dat wat je nodig hebt om te groeien. Ik geloof dat alles een reden heeft en mijn lijfspreuk is: ‘In acceptatie ligt het grote geluk.’ Echt een zin voor op een tegeltje, maar wel waar.”

Lees het hele interview met Myrna Goossen in Vriendin 46

Plaats een reactie

Zou jij iemand een bos rozen willen geven?

  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  zoey wo 14 nov '12 15:34

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn vriendin die niet meer voor haar zelf ken zorgen en naar een verpleeghuis moest
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey wo 14 nov '12 15:36

  Reactie: Ja, namelijk...
  mijn vriendin omdat ze naar een verzorgingshuis moest omdat ze niet meer voor haar eigen ken zorgen.dat zou een heel leuk cadeautje zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nadesda wo 14 nov '12 16:33

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn dochter die zwanger is van ons eerste kleinkind echt super !:
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nadesda wo 14 nov '12 16:34

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn dochter die zwanger is van ons eerste kleinkind super trotse oma!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marilyn1 wo 14 nov '12 17:32

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn moederals dank voor alle warmte en liefde die zij mij gegeven heeft! Helaas is zij enkele jaren geleden overleden maar nog altijd in mijn gedachten!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  withney wo 14 nov '12 18:50

  Reactie: Ja, namelijk...
  aan mijn dochter die en zware tijd achter de rug heeft en eigenlijk nog heeft, maar er op eigen kracht probeert uit te komen, met behulp van ons
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  worst wo 14 nov '12 21:13

  Reactie: Ja, namelijk...
  Onze dochter die na de mededeling borstkanker probeert haar leven met man en dochtertjes weer op de rit te krijgen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Me_01 do 15 nov '12 09:17

  Reactie: Ja, namelijk...
  aan ons mam. Ze betekent onbeschrijflijk veel voor me....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 zo 18 nov '12 21:53

  Reactie: Ja, namelijk...
  aan mijn lieve schoonmoeder dat mensje is echt geweldig en ik verwen haar graag om haar bedanken omdat ze altijd voor mij klaarstaat
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |