×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Aanvulling op het artikel over Varadi

Vriendin 45: Aanvulling op het artikel over Varadi
08.11.2012 -

Heb jij het indrukwekkende verhaal van Varadi in Vriendin 45 al gelezen? Het leven met dubbele woonlasten gaat haar niet in de koude kleren zitten en ze wil haar oude huis dan ook heel graag verkopen! Hier willen wij haar natuurlijk graag een handje bij helpen...


Varadi en haar vriend, Hein, hebben op het moment maar liefst twee huizen te koop staan. Hun oude huis én het huis van Heins overleden ouders. De hypotheek die ze over deze huizen moeten betalen is al hoog, en dan komt de hypotheek van hun eigen huis er ook nog eens bij. Het wordt dus tijd dat er twee huizen worden verkocht. En omdat er vast wel Vriendin-lezeressen op huizenjacht zijn, bij deze de linkjes naar de fijne optrekjes. Een kijkje nemen kan nooit kwaad!

http://www.funda.nl/koop/roermond/huis-47770065-marijkelaan-25/

http://www.funda.nl/koop/roermond/appartement-47917188-bergstraat-29/

Plaats een reactie

Heb jij een koophuis?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  Hoorn87 do 8 nov '12 13:00

  Reactie: Ja
  Misschien nog wel....
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 nov '12 21:05

  Reactie: Nee, ik huur
  ik heb altijd al gehuurd en zou niet anders willen . Me nicht heeft ook dubbele kosten.Koophuis is nu wel verhuurd via makelaar maar ze hebben toch vele schuld daar ze nu ook een duur huurhuis hebben .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 10 nov '12 19:15

  Reactie: Ja
  heb sinds 3,5 jaar een koopwoning. maar zou nooit een ander huis kopen als het oude niet verkocht was.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Joyce1988 zo 11 nov '12 07:34

  Reactie: Nee, ik huur
  ik durf niet te kopen in deze tijd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sansje ma 12 nov '12 16:02

  Reactie: Ja
  al heel lang en nog geen moment spijt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gaylo wo 28 nov '12 10:42

  Reactie: Ja
  Wij zitten inmiddels ook al 2 jaar met dubbele woonlasten!!Bij ons begint de rek er nu ook uit te raken.We hadden een spaarpotje,maar ook bij ons is het e.e.a. achter elkaar kapot gegaan waardoor de spaarpot de bodem heeft bereikt. Auto niet meer te repareren dus moesten een andere kopen,hebben we nodig voor het werk. Wasmachine kapot,nieuwe gekocht.Droger kapot geen nieuwe gekocht,was hangt nu door het hele huis aan rekjes.In het nieuwe huis zijn we tegen dingen aangelopen wat ook extra kosten dan de bedoeling was en dan gaat het hard.We moeten nog een hoop doen in het nieuwe huis,qua verbouwing maar alles staat nu op een laag pitje omdat vaak na 2 weken het geld al bijna op is.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |