×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Aanvulling op het artikel over Varadi

Vriendin 45: Aanvulling op het artikel over Varadi
08.11.2012 -

Heb jij het indrukwekkende verhaal van Varadi in Vriendin 45 al gelezen? Het leven met dubbele woonlasten gaat haar niet in de koude kleren zitten en ze wil haar oude huis dan ook heel graag verkopen! Hier willen wij haar natuurlijk graag een handje bij helpen...


Varadi en haar vriend, Hein, hebben op het moment maar liefst twee huizen te koop staan. Hun oude huis én het huis van Heins overleden ouders. De hypotheek die ze over deze huizen moeten betalen is al hoog, en dan komt de hypotheek van hun eigen huis er ook nog eens bij. Het wordt dus tijd dat er twee huizen worden verkocht. En omdat er vast wel Vriendin-lezeressen op huizenjacht zijn, bij deze de linkjes naar de fijne optrekjes. Een kijkje nemen kan nooit kwaad!

http://www.funda.nl/koop/roermond/huis-47770065-marijkelaan-25/

http://www.funda.nl/koop/roermond/appartement-47917188-bergstraat-29/

Plaats een reactie

Heb jij een koophuis?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  Hoorn87 do 8 nov '12 13:00

  Reactie: Ja
  Misschien nog wel....
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 nov '12 21:05

  Reactie: Nee, ik huur
  ik heb altijd al gehuurd en zou niet anders willen . Me nicht heeft ook dubbele kosten.Koophuis is nu wel verhuurd via makelaar maar ze hebben toch vele schuld daar ze nu ook een duur huurhuis hebben .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 10 nov '12 19:15

  Reactie: Ja
  heb sinds 3,5 jaar een koopwoning. maar zou nooit een ander huis kopen als het oude niet verkocht was.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Joyce1988 zo 11 nov '12 07:34

  Reactie: Nee, ik huur
  ik durf niet te kopen in deze tijd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sansje ma 12 nov '12 16:02

  Reactie: Ja
  al heel lang en nog geen moment spijt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gaylo wo 28 nov '12 10:42

  Reactie: Ja
  Wij zitten inmiddels ook al 2 jaar met dubbele woonlasten!!Bij ons begint de rek er nu ook uit te raken.We hadden een spaarpotje,maar ook bij ons is het e.e.a. achter elkaar kapot gegaan waardoor de spaarpot de bodem heeft bereikt. Auto niet meer te repareren dus moesten een andere kopen,hebben we nodig voor het werk. Wasmachine kapot,nieuwe gekocht.Droger kapot geen nieuwe gekocht,was hangt nu door het hele huis aan rekjes.In het nieuwe huis zijn we tegen dingen aangelopen wat ook extra kosten dan de bedoeling was en dan gaat het hard.We moeten nog een hoop doen in het nieuwe huis,qua verbouwing maar alles staat nu op een laag pitje omdat vaak na 2 weken het geld al bijna op is.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |