×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Varadi heeft al vijf jaar dubbele woonlasten

Vriendin 45: Varadi heeft al vijf jaar dubbele woonlasten
06.11.2012 -

”Ik schaam me er niet voor om hulp te vragen”


Varadi (37) en haar vriend Hein (47) kochten in 2007 een nieuw huis, en dachten, net als zoveel andere mensen, dat ze hun oude woning wel snel konden verkopen. Toen stortte de woningmarkt in. Nu, vijf jaar later, staat het water hen aan de lippen. “De rek is er nu wel uit. Er hoeft maar iets te gebeuren, of het gaat mis.”

Ons appartement in het centrum staat nu, vijf jaar later, nog steeds te koop. Het leek of we slecht nieuws aantrokken, vanaf het moment dat we het huis hadden gekocht. Heins moeder heeft onze nieuwe woning slechts één keer gezien, daarna overleed ze.

We hadden voor ogen gehad dat zij met haar scootmobiel zo binnen kon rijden om regelmatig aan te schuiven aan de eettafel, maar dat zou nooit meer kunnen. Tegelijkertijd met het verdriet om haar, kregen we ook een hoop rompslomp."

Lees het hele verhaal van Varadi in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij last van het instorten van de woningmarkt gehad?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 nov '12 19:21

  Reactie: Nee, maar ik ken wel mensen die er last van hebben gehad
  ja zo raak je een hele boel extra geld kwijt
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 10 nov '12 18:42

  Reactie: Ja, ik heb een soortgelijk probleem gehad
  ik ga scheiden moet mn huis verkopen , lig er wakker van. Nog meer als van mn scheiding zelf
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |