×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Varadi heeft al vijf jaar dubbele woonlasten

Vriendin 45: Varadi heeft al vijf jaar dubbele woonlasten
06.11.2012 -

”Ik schaam me er niet voor om hulp te vragen”


Varadi (37) en haar vriend Hein (47) kochten in 2007 een nieuw huis, en dachten, net als zoveel andere mensen, dat ze hun oude woning wel snel konden verkopen. Toen stortte de woningmarkt in. Nu, vijf jaar later, staat het water hen aan de lippen. “De rek is er nu wel uit. Er hoeft maar iets te gebeuren, of het gaat mis.”

Ons appartement in het centrum staat nu, vijf jaar later, nog steeds te koop. Het leek of we slecht nieuws aantrokken, vanaf het moment dat we het huis hadden gekocht. Heins moeder heeft onze nieuwe woning slechts één keer gezien, daarna overleed ze.

We hadden voor ogen gehad dat zij met haar scootmobiel zo binnen kon rijden om regelmatig aan te schuiven aan de eettafel, maar dat zou nooit meer kunnen. Tegelijkertijd met het verdriet om haar, kregen we ook een hoop rompslomp."

Lees het hele verhaal van Varadi in Vriendin 45 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij last van het instorten van de woningmarkt gehad?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 nov '12 19:21

  Reactie: Nee, maar ik ken wel mensen die er last van hebben gehad
  ja zo raak je een hele boel extra geld kwijt
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 10 nov '12 18:42

  Reactie: Ja, ik heb een soortgelijk probleem gehad
  ik ga scheiden moet mn huis verkopen , lig er wakker van. Nog meer als van mn scheiding zelf
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |