×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lodewijk Hoekstra: “Dat ik zó fanatiek kan zijn, had ik niet verwacht”

Lodewijk Hoekstra: “Dat ik zó fanatiek kan zijn, had ik niet verwacht”
30.10.2012 -

Een aantal weken lang liet tv-tuinman Lodewijk Hoekstra zich van zijn stoere, fanatieke en avontuurlijke kant zien in de reality-serie Expeditie Robinson. “Jagen op varanen, hutten bouwen, in bomen klimmen: ik voelde me op het eiland helemaal thuis.”


Ik heb het programma jaren gezien en wist dus wat me te wachten stond. Voor de opnames moest ik een maand uittrekken, ongeacht hoelang ik erin zou zitten. Hoe zou dat zijn voor de kinderen? Kristel werkt als mondhygiëniste en heeft een goedlopende praktijk. Onze carrières trekken een zware wissel op het gezin, is het dan verstandig om een maand weg te gaan?

We zitten nu in de tropenjaren: de kinderen hebben een leeftijd waarop ze veel tijd en aandacht vragen en dat vergt de nodige planning en flexibiliteit. Ik twijfelde en heb er goed met Kris over gesproken, maar we zagen het beiden als een enorme uitdaging. Ik was alleen nooit zo lang zonder Diese en Mels en dat zou zwaar worden. Tegen de kinderen zei ik: ‘Papa gaat naar een schateiland met piraten en als papa de schat vindt, neemt hij die mee naar huis.’ Voor Diese was dat makkelijker te begrijpen dan voor haar broertje, hij vond het moeilijk dat papa wegging.

Lees het hele interview met Lodewijk in Vriendin 44.

Plaats een reactie

Kijk jij naar Expeditie Robinson?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |