×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Lennekes zoon raakte gehandicapt door een medische fout

Vriendin 44: Lennekes zoon raakte gehandicapt door een medische fout
30.10.2012 - Redactie Vriendin

”Ons hele gezinsleven draait om Robin”


Bij zijn geboorte liep Robin, de zoon van Lenneke Kiel (38) en haar man Arnold (45), door zuurstofgebrek ernstig hersenletsel op. Inmiddels zijn zij al tien jaar in gevecht voor een passende schadevergoeding en zijn zij een burgerinitiatief gestart. “Niemand zou moeten meemaken wat wij hebben meegemaakt.”

Moeder Lenneke: “Het doet pijn je kind zo te zien. Te zien hoe hij worstelt om duidelijk te maken wat hij bedoelt. In zijn koppie kan hij het allemaal: lopen, praten, eten. Maar zijn lijf werkt niet mee. Hartverscheurend is het, dat je tienjarige zoon niet kan wat zijn jongere broertje en zusje wel kunnen. Dat hij zichzelf niet kan aankleden, niet een keer boos weg kan lopen of stiekem een snoepje kan pakken als zijn moeder niet kijkt. Hij weet niet eens hoe een snoepje smaakt, want hij krijgt voeding door een maagsonde. Ons hele gezinsleven draait om Robin. Alles gaat gewoon een stuk moeilijker met een zwaar gehandicapt kind.”

Lees het hele verhaal van Lenneke in Vriendin 44 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Wat vind jij een passende schadevergoeding voor dit gezin?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 okt '12 22:02

  Reactie: Iets anders, namelijk...
  levenslang gratis hulp en verzorging,ook als de ouders niet meer voor`m kunnen zorgen.
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |