×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Saskia beëindigde plotseling haar jarenlange vriendschap met Isabel

Vriendin 43: Saskia beëindigde plotseling haar jarenlange vriendschap met Isabel
23.10.2012 -

“Je zegt toch geen vriendschap op met een sms?”


Isabel (30) is al jaren beste vriendinnen met Saskia, maar dat verandert als er een man in Saskia’s leven komt. Ze groeien uit elkaar. Hun hechte vriendschap eindigt met een boos sms’je. Isabel: “Daarna heb ik nooit meer wat van haar gehoord.”

Isabel: “Saskia en ik waren sinds de eerste klas van de middelbare school beste vriendinnen. Echt twee van die meiden die zonder woorden over hetzelfde de slappe lach konden krijgen terwijl de rest van de wereld het niet begreep. We waren dol op kattenkwaad en haalden bij onze ouders soms het bloed onder de nagels vandaan, met als klap op de vuurpijl dat we allebei bleven zitten doordat we het hele jaar lang tijdens alle lessen hadden zitten kletsen. We zijn samen kind, puber en jongvolwassen geweest.

Toen we vijftien jaar waren, mochten we samen op vakantie met zo’n jongerenreis. Het was één groot feest, het bleek een vakantie waar we het tien jaar later nog gierend over konden hebben. Na de middelbare school waren we elk weekend in het uitgaansleven te vinden. We hadden allebei af en toe vriendjes, maar lang duurde het nooit, omdat we ons nog niet wilden binden en mannen onbegrijpelijke wezens vonden. Maar toen we 23 waren, veranderde dat.”

Lees het hele verhaal van Isabel in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Heb jij een beste vriendin?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  danielle.suijkerbuijk di 23 okt '12 21:31

  Reactie: Ja!
  Ik heb een beste vriendin die ook een collega is van me ik ken dr al 4 jaar ofzo maar we zijn nog maar 1 jaartje best friends ik wil dr echt nooit meer kwijt ondanks dat zij 31 is & ik 23 ben zijn we elkaars beste vriendinnen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leuq wo 24 okt '12 15:43

  Reactie: Nee, helaas niet...
 • Dit is niet ok!

  majel wo 24 okt '12 17:07

  Reactie: Nee, helaas niet...
  nee niet meer, ik verhuisde te ver weg voor haar...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dvansitteren do 25 okt '12 16:08

  Reactie: Ja!
  Mijn moeder. Alles kan ik bij haar kwijt en zij bij mij. We zijn hetzelfde in heel veel dingen. Ik hoop dat ze honderd wordt want ik kan haar nog lang niet missen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marilyn1 zo 28 okt '12 08:06

  Reactie: Ja!
  We kennen elkaar al zo`n 18 jaar en we weten echt alles van elkaar. We delen onze hartsgeheimen etc. R... en ik zijn echt vriendinnen voor het leven!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 okt '12 20:00

  Reactie: Nee, helaas niet...
  helaas was mijn beste vriendin jaloers toen haar relatie uit ging en ik juist een relatie kreeg. Ik bracht bijna al mijn tijd bij haar door om haar bij te staan maar dat was niet genoeg. ook de ene dag per week die ik door bracht met mijn vriend werd door haar geclaimed. en als dank kreeg ikk na een jaar te horen dat ik er niet voor haar was geweest en nooit iets voor haar had gedaan. de vrienschap is erg bekoeld en ik heb ook geen behoefte meer om het weer te verbeteren
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |