×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Saskia beëindigde plotseling haar jarenlange vriendschap met Isabel

Vriendin 43: Saskia beëindigde plotseling haar jarenlange vriendschap met Isabel
23.10.2012 -

“Je zegt toch geen vriendschap op met een sms?”


Isabel (30) is al jaren beste vriendinnen met Saskia, maar dat verandert als er een man in Saskia’s leven komt. Ze groeien uit elkaar. Hun hechte vriendschap eindigt met een boos sms’je. Isabel: “Daarna heb ik nooit meer wat van haar gehoord.”

Isabel: “Saskia en ik waren sinds de eerste klas van de middelbare school beste vriendinnen. Echt twee van die meiden die zonder woorden over hetzelfde de slappe lach konden krijgen terwijl de rest van de wereld het niet begreep. We waren dol op kattenkwaad en haalden bij onze ouders soms het bloed onder de nagels vandaan, met als klap op de vuurpijl dat we allebei bleven zitten doordat we het hele jaar lang tijdens alle lessen hadden zitten kletsen. We zijn samen kind, puber en jongvolwassen geweest.

Toen we vijftien jaar waren, mochten we samen op vakantie met zo’n jongerenreis. Het was één groot feest, het bleek een vakantie waar we het tien jaar later nog gierend over konden hebben. Na de middelbare school waren we elk weekend in het uitgaansleven te vinden. We hadden allebei af en toe vriendjes, maar lang duurde het nooit, omdat we ons nog niet wilden binden en mannen onbegrijpelijke wezens vonden. Maar toen we 23 waren, veranderde dat.”

Lees het hele verhaal van Isabel in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Foto: Istockphoto

Plaats een reactie

Heb jij een beste vriendin?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  danielle.suijkerbuijk di 23 okt '12 21:31

  Reactie: Ja!
  Ik heb een beste vriendin die ook een collega is van me ik ken dr al 4 jaar ofzo maar we zijn nog maar 1 jaartje best friends ik wil dr echt nooit meer kwijt ondanks dat zij 31 is & ik 23 ben zijn we elkaars beste vriendinnen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. wo 24 okt '12 15:43

  Reactie: Nee, helaas niet...
 • Dit is niet ok!

  majel wo 24 okt '12 17:07

  Reactie: Nee, helaas niet...
  nee niet meer, ik verhuisde te ver weg voor haar...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dvansitteren do 25 okt '12 16:08

  Reactie: Ja!
  Mijn moeder. Alles kan ik bij haar kwijt en zij bij mij. We zijn hetzelfde in heel veel dingen. Ik hoop dat ze honderd wordt want ik kan haar nog lang niet missen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marilyn1 zo 28 okt '12 08:06

  Reactie: Ja!
  We kennen elkaar al zo`n 18 jaar en we weten echt alles van elkaar. We delen onze hartsgeheimen etc. R... en ik zijn echt vriendinnen voor het leven!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 31 okt '12 20:00

  Reactie: Nee, helaas niet...
  helaas was mijn beste vriendin jaloers toen haar relatie uit ging en ik juist een relatie kreeg. Ik bracht bijna al mijn tijd bij haar door om haar bij te staan maar dat was niet genoeg. ook de ene dag per week die ik door bracht met mijn vriend werd door haar geclaimed. en als dank kreeg ikk na een jaar te horen dat ik er niet voor haar was geweest en nooit iets voor haar had gedaan. de vrienschap is erg bekoeld en ik heb ook geen behoefte meer om het weer te verbeteren
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |