×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Renates buurvrouwen maken haar het leven zuur

Vriendin 42: Renates buurvrouwen maken haar het leven zuur
16.10.2012 -

“Het is met mijn buurvrouwen helemaal uit de hand gelopen”


Renate (33) ligt al sinds haar verhuizing in de clinch met twee buurvrouwen. “Het is nu zover gekomen dat ik me in mijn eigen huis echt niet meer veilig voel.”


“Wat er in de tussentijd met beide buurvrouwen allemaal is voorgevallen, is eigenlijk te veel om op te noemen. Het gaat van kleine pesterijtjes, zoals andere mensen tegen mij opstoken, chloor in mijn planten gooien en afval, voorwerpen en water vanaf het balkon in mijn tuin laten vallen, tot grotere dingen die mij echt schade berokkenen.


Zo kreeg ik toen ik nog niet eens verhuisd was al een gigantisch hoge waterrekening. Ik snapte er niets van, maar later hoorde ik van een andere buurvrouw, die het té zielig voor mij vond worden, dat de glazenwassers in de buurt dagelijks een aantal grote tanks water vulden vanuit mijn buitenkraan. En laat de echtgenoot van Katja nu net glazenwasser zijn…


Tienduizenden liters water hebben ze op die manier ‘gestolen’, waar ik de rekening voor kon betalen. Beide buurvrouwen hebben al diverse gênante scènes geschopt in mijn voortuintje aan de weg.”

Lees het hele verhaal van Renate in Vriendin 42 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij wel eens ruzie met je buren?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  riet1957 di 16 okt '12 22:37

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  het is geven en nemen vind ik,en elkaar ook niet overlopen,maar wetende dat als er iets is toch aan kan kloppen is wel heel fijn,en zo,n verhouding hebben we gelukkig met de buurtjes.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 okt '12 10:28

  Reactie: Ja, helaas wel
  heb geen contact met mijn buren zijn echte asso dus liever nier brr
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 okt '12 14:13

  Reactie: Ja, helaas wel
  zijn asso's. Roepen de hele tijd naar elkaar. Of ze hebben gehoorproblemen ??? De gehele dag harde muziek aan, Vrienden tot midden in de nacht over de vloer, die ook zo luidruchtig zijn. Slaap al maanden met oordopjes in. Wil zo snel mogelijk verhuizen maar de woningmarkt zit op slot. Ook de huurwoningen. Had gehoopt omdat het een nette buurt is dat ik ook "normale" buren zou hebben maar helaas. Hoe ze de huur betalen is me een raadsel. Ze werken niet en rijden alle twee in een giga auto. Klagen bij de woningbouw helpt niet want daar luisteren ze toch niet naar. Ze doen gewoon waar ze zin in hebben. De voortuin staat vol troep en in de zomer stikt het er van de ongedierte. Wil zo snel mogelijk weg hier.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |