×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Marianne en Henk halen hun adoptiedochter Noor van Schiphol

Vriendin 42: Marianne en Henk halen hun adoptiedochter Noor van Schiphol
16.10.2012 -

“Ik doe geen oog dicht: onze dochter is onderweg!”


Marianne (34) en Henk (37) weten na drie jaar wachten dat Noor (6 maanden) uit Taiwan hun tweede adoptiekind wordt. Maar het moment waarop ze haar écht in de armen mogen sluiten, blijft onbekend tot ongeveer een week voor haar komst. Vriendin gaat mee in de periode van verlangen tot hét moment: de aankomst van Noor op Schiphol.

“Op het moment dat ik de foto van Noor zag, sloot ik haar meteen in mijn hart.” Marianne straalt. “Ik houd al van haar en voel me verantwoordelijk, ook al is ze nog in Taiwan.” Marianne (34) en haar man Henk (37) weten sinds eind maart dat één van de baby’s uit het kindertehuis in Taipei hun dochter zal worden: Noor. De letterslinger met ‘Welkom Noor’ is bijna af en de Taiwanese vlag ligt klaar om uit te hangen.

Toch kan het nog weken duren voor ze in Nederland is, doordat de standaard juridische procedure twintig tot dertig weken duurt. “Daarvan zijn er nu vijftien voorbij. Vrienden van ons mochten hun Taiwanese dochter een paar weken geleden al ophalen, zestien weken nadat de procedure begon. Ik moet er natuurlijk niet op rekenen, maar het zou zo leuk zijn als Noor óók zo snel komt.”

Lees het hele verhaal van Marianne en Henk in Vriendin 42 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij adoptie weleens overwogen?

    •  
    •  
    •  

1Reacties

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |