×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 42: Marianne en Henk halen hun adoptiedochter Noor van Schiphol

Vriendin 42: Marianne en Henk halen hun adoptiedochter Noor van Schiphol
16.10.2012 -

“Ik doe geen oog dicht: onze dochter is onderweg!”


Marianne (34) en Henk (37) weten na drie jaar wachten dat Noor (6 maanden) uit Taiwan hun tweede adoptiekind wordt. Maar het moment waarop ze haar écht in de armen mogen sluiten, blijft onbekend tot ongeveer een week voor haar komst. Vriendin gaat mee in de periode van verlangen tot hét moment: de aankomst van Noor op Schiphol.

“Op het moment dat ik de foto van Noor zag, sloot ik haar meteen in mijn hart.” Marianne straalt. “Ik houd al van haar en voel me verantwoordelijk, ook al is ze nog in Taiwan.” Marianne (34) en haar man Henk (37) weten sinds eind maart dat één van de baby’s uit het kindertehuis in Taipei hun dochter zal worden: Noor. De letterslinger met ‘Welkom Noor’ is bijna af en de Taiwanese vlag ligt klaar om uit te hangen.

Toch kan het nog weken duren voor ze in Nederland is, doordat de standaard juridische procedure twintig tot dertig weken duurt. “Daarvan zijn er nu vijftien voorbij. Vrienden van ons mochten hun Taiwanese dochter een paar weken geleden al ophalen, zestien weken nadat de procedure begon. Ik moet er natuurlijk niet op rekenen, maar het zou zo leuk zijn als Noor óók zo snel komt.”

Lees het hele verhaal van Marianne en Henk in Vriendin 42 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij adoptie weleens overwogen?

    •  
    •  
    •  

1Reacties

Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |