×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 41: De vader van Jessica ligt na een mislukte inbraak in coma

Vriendin 41: De vader van Jessica ligt na een mislukte inbraak in coma
09.10.2012 - Redactie Vriendin

“Stelen mag niet. Maar dit heeft hij niet verdiend.”


Toen de vader van Jessica (21) werd betrapt bij een inbraak, werd hij zodanig toegetakeld door vier mannen, dat hij in coma raakte. “Hij lag op de intensive care, zag er grauw uit en lag de hele tijd te schokken. Ik trok het niet meer...”

“Sinds een paar maanden waren mijn ouders uit elkaar. Na de scheiding bleven mijn zusje van achttien en ik bij mijn vader wonen. Hij was ervoor uitgekomen dat hij homo is. Als gezin hadden we een zware tijd achter de rug. We waren net in wat rustiger vaarwater gekomen. Tot die bewuste vrijdagavond, vorig jaar in november. Om een uur of tien was ik weer thuis. Ik belde mijn vader om te vertellen over het etentje, maar kreeg hem niet te pakken. Dat is niets voor hem. Hij nam altijd op als mijn zusje of ik belde, wij waren alles voor hem. Ik verwachtte dat hij terug zou bellen, maar dat gebeurde niet.”

Lees het hele verhaal van Jessica in Vriendin 41 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Vind jij dat je als bewoner het recht hebt om een inbreker het ziekenhuis in te slaan?

  •  
  •  
  •  

36Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 okt '12 16:41

  Reactie: Ik vind wel dat je je mag verdedigen, maar dit gaat erg ver...
  Met z'n vieren tegen 1? Dat noem ik geen zelfverdediging meer, maar puur kwaad met kwaad vergelden. Het is echt niet ok van die inbreker, maar uit zelfverdediging geef je misschien een klap of met z'n vieren houd je m in bedwang tot de politie er is. Soms hoor ik hoe erg inbrekers de bewoners toetakelen en getraumatiseerd ze kunnen zijn. Dan denk ik inderdaad, je zou ze toch..... Wil de inbreker je iets doen? Liever hij tegen de grond dan ik. Maar als je met z'n vieren bent, sta je sterker en is dit niet nodig. Laat dit aan de justitie over en speel niet voor eigen rechter. Voor zijn dochter is dit ook erg. En je vader ligt in coma en als je hoort dat ie een misdaad pleegde, dat is helemaal moeilijk om te verwerken. Maar hij blijft je vader.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  adje do 11 okt '12 10:29

  Reactie: Nee, dat recht heeft niemand
  natuurlijk mag dit never nooit. Maar wat doen inbrekers mensen aan . Mijn herinneringen aan mijn moeder zijn ook gestolen ,en ja dan verwens je diegene alle slechts toe. Want waarom zou hij wel het recht hebben jou spullen mee te nemen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rozenwater za 13 okt '12 07:19

  Reactie: Ja, hij moet uit mijn huis blijven!
  Uit verdediging vind ik wel dat je dat mag doen, maar niet zoals in het verhaal, vier op een man.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |