×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 41: De vader van Jessica ligt na een mislukte inbraak in coma

Vriendin 41: De vader van Jessica ligt na een mislukte inbraak in coma
09.10.2012 - Redactie Vriendin

“Stelen mag niet. Maar dit heeft hij niet verdiend.”


Toen de vader van Jessica (21) werd betrapt bij een inbraak, werd hij zodanig toegetakeld door vier mannen, dat hij in coma raakte. “Hij lag op de intensive care, zag er grauw uit en lag de hele tijd te schokken. Ik trok het niet meer...”

“Sinds een paar maanden waren mijn ouders uit elkaar. Na de scheiding bleven mijn zusje van achttien en ik bij mijn vader wonen. Hij was ervoor uitgekomen dat hij homo is. Als gezin hadden we een zware tijd achter de rug. We waren net in wat rustiger vaarwater gekomen. Tot die bewuste vrijdagavond, vorig jaar in november. Om een uur of tien was ik weer thuis. Ik belde mijn vader om te vertellen over het etentje, maar kreeg hem niet te pakken. Dat is niets voor hem. Hij nam altijd op als mijn zusje of ik belde, wij waren alles voor hem. Ik verwachtte dat hij terug zou bellen, maar dat gebeurde niet.”

Lees het hele verhaal van Jessica in Vriendin 41 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Vind jij dat je als bewoner het recht hebt om een inbreker het ziekenhuis in te slaan?

  •  
  •  
  •  

36Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 okt '12 16:41

  Reactie: Ik vind wel dat je je mag verdedigen, maar dit gaat erg ver...
  Met z'n vieren tegen 1? Dat noem ik geen zelfverdediging meer, maar puur kwaad met kwaad vergelden. Het is echt niet ok van die inbreker, maar uit zelfverdediging geef je misschien een klap of met z'n vieren houd je m in bedwang tot de politie er is. Soms hoor ik hoe erg inbrekers de bewoners toetakelen en getraumatiseerd ze kunnen zijn. Dan denk ik inderdaad, je zou ze toch..... Wil de inbreker je iets doen? Liever hij tegen de grond dan ik. Maar als je met z'n vieren bent, sta je sterker en is dit niet nodig. Laat dit aan de justitie over en speel niet voor eigen rechter. Voor zijn dochter is dit ook erg. En je vader ligt in coma en als je hoort dat ie een misdaad pleegde, dat is helemaal moeilijk om te verwerken. Maar hij blijft je vader.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  adje do 11 okt '12 10:29

  Reactie: Nee, dat recht heeft niemand
  natuurlijk mag dit never nooit. Maar wat doen inbrekers mensen aan . Mijn herinneringen aan mijn moeder zijn ook gestolen ,en ja dan verwens je diegene alle slechts toe. Want waarom zou hij wel het recht hebben jou spullen mee te nemen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rozenwater za 13 okt '12 07:19

  Reactie: Ja, hij moet uit mijn huis blijven!
  Uit verdediging vind ik wel dat je dat mag doen, maar niet zoals in het verhaal, vier op een man.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |