×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 41: Quintine kreeg negen keer een miskraam

Vriendin 41: Quintine kreeg negen keer een miskraam
09.10.2012 - Redactie Vriendin

“Na de vierde miskraam dacht ik nog: dit kan niet erger”


Quintine (39) wilde graag voor haar dertigste moeder worden, maar ze kreeg keer op keer een miskraam. Na vijf jaar en negen miskramen gaf ze een andere draai aan haar leven.

“Donderdagavond werd ik wakker met vreselijke buikpijn. Ik ging naar het toilet en verloor zo veel bloed. Na een paar uur vond Paul mij, ik zat nog steeds op het toilet. Hij raakte in paniek van het vele bloed. Ik zei nog dat het erbij hoorde, maar viel meteen flauw toen ik van de wc afkwam. Ik kwam gelukkig meteen ook weer bij. Paul belde met de huisartsenpost en ik mocht komen, en daar stuurden ze me door naar het naastgelegen ziekenhuis. In het ziekenhuis haalden ze met een tang het vruchtje eruit, we konden er even naar kijken door het glas van een potje waar het in werd gedaan, en toen was het weg. Thuis kwam het grote, lege besef. Ik zag steeds dat potje voor me, maar het was zo onwerkelijk. Paul en ik hadden er al zo naartoe geleefd in die elf weken dat ik zwanger was geweest. We waren iets verloren zonder dat we het ooit hadden gekend.”

Lees het hele verhaal van Quintine in Vriendin 41 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een miskraam gehad?

  •  
  •  

12Reacties

 • Dit is niet ok!

  rina.vanderham di 9 okt '12 19:50

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Een lieve vriendin heeft net een miskraam gehad en ze is er helemaal kapot van. Ik kan me niet indenken hoe erg het voor jou is na 9 keer. Ik wens je veel sterkte en hoop dat het wel een keertje goed gaat.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 okt '12 15:10

  Reactie: Ja, helaas wel..
  Alweer meerdere maanden geleden en helaas nog geen goed nieuws onder de horizon, maar 9 keer?! Ik kan het me gewoon niet voorstellen, zo ontzettend erg!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 okt '12 19:24

  Reactie: Ja, helaas wel..
  ik heb 2 keer een miskraam gekregen , en dat was zowel geestelijk als lichamelijk loodzwaar ! je wilt zo graag een kindje en dan gebeurd er zoiets .. het is niet te beschrijven met sommige mensen konden we er goed over praten maar andere begrepen ons niet .. ach je was nog maar kort zwanger werd er dan gezegd ! vreselijk vond ik dat ! ik heb in die tijd een dagboek bijgehouden en dat hielp om het te verwerken ! .Beste quintine ik leef met je mee ! ik hoop dat ook voor jullie de zon zal gaan schijnen ! blijf geloven ! wij hebben na de miskramen 1,5 jaar onze kinderwens opzij gezet . en genoten van andere dingen .uiteindelijk is daarna onze kleine geboren . knap dat je je verhaal vertel !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nanny51 wo 10 okt '12 21:19

  Reactie: Ja, helaas wel..
  Helaas, ook ik heb dit 6 x meegemaakt. Het sloopt je, lichamelijk en geestelijk. Maar gelukkig werd bij mij een oorzaak gevonden .... de schildklier...... en na goede begeleiding van een internist en slikken van medicatie hierna toch nog 3 gezonde kinderen mogen krijgen. Klinkt heel eenvoudig, maar was een ware lijdensweg. Maar vooral proberen positief te blijven anders sloopt het je helemaal, misschien is het toch voor jullie weggelegd om een gezond kindje te krijgen. Ik wens je daarom ook heel veel sterkte om dit verlies in je relatie te kunnen dragen en een plaats te geven in jullie leven. En veel begrip van je naasten met wie je dit wilt delen dat zij jullie mogen helpen dit te verwerken.
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |