×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Nathalies kat redde haar leven

Vriendin 40: Nathalies kat redde haar leven
03.10.2012 -

“Als Omptie me niet had wakker gemaakt, was ik gestikt”


Midden in de nacht werd Nathalie (36) wakker gemaakt door haar luid miauwende kater Omptie (14). Haar kat was zo nerveus, ze wist dat er iets aan de hand was.

"Het was nog donker toen ik op een nacht werd gewekt door Omptie. Hij stond in mijn oor te miauwen. Ik keek op de wekker en zag dat het vier uur was. Ik duwde hem weg en zei dat het nog geen etenstijd was.

Ik dommelde weer weg, maar kort daarna werd ik weer wakker gemaakt. Deze keer duwde Omptie met zijn voorpoot tegen mijn wang. Dat deed hij eigenlijk nooit als ik sliep. Toen ik nog steeds niet reageerde, gebruikte hij zijn nagels zelfs. Ik ging rechtop zitten en voelde me duizelig.

Omptie was al van het bed gesprongen en liep luid mauwend heen en weer tussen het bed en de slaapkamerdeur. Zo hysterisch had ik hem nog nooit gehoord. Ik voelde een druk op mijn hoofd en ik wist dat er iets niet goed was."

Lees het hele verhaal van Nathalie in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heeft jouw huisdier wel eens iets bijzonders gedaan?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  2meisjes wo 3 okt '12 16:29

  Reactie: Ja, namelijk...
  Hij voelt het aan als er iets met mijn dochters is, doet dan "raar"loopt heen en weer en lijkt vijandig terwijl hij als ruim 16 jaar mijn maatje is. Toen mijn moeder heel slecht lag reageerde hij de dag voordat ze overleed ook zo!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 okt '12 21:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  toen ik zwanger was wou mijn poes bij mij liggen op mijn buik. maar opeens voelde hij met zijn pootje voorzichtig op mijn buik en ging toen naast mij liggen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tweelingetje ma 8 okt '12 12:24

  Reactie: Nee, nog nooit
  Maar ik vind bovenstaande en reacties hieronder wel erg mooi..!!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |