×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 40: Nathalies kat redde haar leven

Vriendin 40: Nathalies kat redde haar leven
03.10.2012 -

“Als Omptie me niet had wakker gemaakt, was ik gestikt”


Midden in de nacht werd Nathalie (36) wakker gemaakt door haar luid miauwende kater Omptie (14). Haar kat was zo nerveus, ze wist dat er iets aan de hand was.

"Het was nog donker toen ik op een nacht werd gewekt door Omptie. Hij stond in mijn oor te miauwen. Ik keek op de wekker en zag dat het vier uur was. Ik duwde hem weg en zei dat het nog geen etenstijd was.

Ik dommelde weer weg, maar kort daarna werd ik weer wakker gemaakt. Deze keer duwde Omptie met zijn voorpoot tegen mijn wang. Dat deed hij eigenlijk nooit als ik sliep. Toen ik nog steeds niet reageerde, gebruikte hij zijn nagels zelfs. Ik ging rechtop zitten en voelde me duizelig.

Omptie was al van het bed gesprongen en liep luid mauwend heen en weer tussen het bed en de slaapkamerdeur. Zo hysterisch had ik hem nog nooit gehoord. Ik voelde een druk op mijn hoofd en ik wist dat er iets niet goed was."

Lees het hele verhaal van Nathalie in Vriendin 40 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heeft jouw huisdier wel eens iets bijzonders gedaan?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  2meisjes wo 3 okt '12 16:29

  Reactie: Ja, namelijk...
  Hij voelt het aan als er iets met mijn dochters is, doet dan "raar"loopt heen en weer en lijkt vijandig terwijl hij als ruim 16 jaar mijn maatje is. Toen mijn moeder heel slecht lag reageerde hij de dag voordat ze overleed ook zo!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 3 okt '12 21:09

  Reactie: Ja, namelijk...
  toen ik zwanger was wou mijn poes bij mij liggen op mijn buik. maar opeens voelde hij met zijn pootje voorzichtig op mijn buik en ging toen naast mij liggen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tweelingetje ma 8 okt '12 12:24

  Reactie: Nee, nog nooit
  Maar ik vind bovenstaande en reacties hieronder wel erg mooi..!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |