×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mariska van Kolck: “Ik ga altijd voor geluk, vreugde en vrolijkheid”

Mariska van Kolck: “Ik ga altijd voor geluk, vreugde en vrolijkheid”
02.10.2012 -

Mariska van Kolck (48) heeft een zware tijd achter de rug. Haar vader overleed, ze scheidde en onlangs eindigde ook haar nieuwe relatie. Toch blijft ze positief en geniet ze van haar twee zonen en haar tv-programma Familie Team.


Wie de naam Mariska van Kolck op internet googelt of de laatste tijd vaak Nu.nl checkt, komt voornamelijk berichten tegen over Mariska’s liefdesleven. De musicalster ging scheiden. Ze was dolverliefd. Haar nieuwe relatie ging uit. Toen weer aan. Er werd een pauze ingelast, een liefdesvakantie geboekt en al deze escapades werden breed uitgemeten in de pers. Niet omdat Mariska dat zo graag wilde delen met Nederland, maar omdat ze spontaan is en altijd eerlijk antwoord geeft als journalisten vragen stellen.

Inmiddels is ze er helemaal klaar mee, met al die aandacht voor haar liefdesleven. “Ik lijk potdorie de koningin wel”, lacht Mariska. “Mijn spontaniteit maakt dat ik er snel iets uitflap, of ik nu happy of ongelukkig ben. Sommige vrienden verwijten me dat ik te veel in de media kom met mijn sores. Maar ik zoek het echt niet op. Tot twee jaar geleden verschenen er alleen maar lieve berichten over mij in de bladen. Ik was gewoon getrouwd, twee kindjes, er viel verder niets spannends te vertellen. Totdat ik in korte tijd heel veel voor mijn kiezen kreeg: de ziekte en het overlijden van mijn vader, een overspelige man die zijn vriendinnetje zwanger had gemaakt, een scheiding en weer een nieuwe liefde. Genoeg voer voor de roddelpers.”

Lees het hele interview met Mariska van Kolck in Vriendin 40

Plaats een reactie

Ben jij wel eens bedrogen?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |