×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mariska van Kolck: “Ik ga altijd voor geluk, vreugde en vrolijkheid”

Mariska van Kolck: “Ik ga altijd voor geluk, vreugde en vrolijkheid”
02.10.2012 -

Mariska van Kolck (48) heeft een zware tijd achter de rug. Haar vader overleed, ze scheidde en onlangs eindigde ook haar nieuwe relatie. Toch blijft ze positief en geniet ze van haar twee zonen en haar tv-programma Familie Team.


Wie de naam Mariska van Kolck op internet googelt of de laatste tijd vaak Nu.nl checkt, komt voornamelijk berichten tegen over Mariska’s liefdesleven. De musicalster ging scheiden. Ze was dolverliefd. Haar nieuwe relatie ging uit. Toen weer aan. Er werd een pauze ingelast, een liefdesvakantie geboekt en al deze escapades werden breed uitgemeten in de pers. Niet omdat Mariska dat zo graag wilde delen met Nederland, maar omdat ze spontaan is en altijd eerlijk antwoord geeft als journalisten vragen stellen.

Inmiddels is ze er helemaal klaar mee, met al die aandacht voor haar liefdesleven. “Ik lijk potdorie de koningin wel”, lacht Mariska. “Mijn spontaniteit maakt dat ik er snel iets uitflap, of ik nu happy of ongelukkig ben. Sommige vrienden verwijten me dat ik te veel in de media kom met mijn sores. Maar ik zoek het echt niet op. Tot twee jaar geleden verschenen er alleen maar lieve berichten over mij in de bladen. Ik was gewoon getrouwd, twee kindjes, er viel verder niets spannends te vertellen. Totdat ik in korte tijd heel veel voor mijn kiezen kreeg: de ziekte en het overlijden van mijn vader, een overspelige man die zijn vriendinnetje zwanger had gemaakt, een scheiding en weer een nieuwe liefde. Genoeg voer voor de roddelpers.”

Lees het hele interview met Mariska van Kolck in Vriendin 40

Plaats een reactie

Ben jij wel eens bedrogen?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |