×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Nancy krijgt spirituele berichten door uit het hiernamaals

Vriendin 39: Nancy krijgt spirituele berichten door uit het hiernamaals
25.09.2012 -

“Ik heb nog steeds contact met mijn overleden moeder”


Nancy (33) moest niets hebben van spiritualiteit. Onzin, vond ze het. Maar sinds de dood van haar moeder denkt ze daar heel anders over. Haar moeder is nog steeds dichtbij haar. “Als ik ergens mee zit of over twijfel, vertelt zij me wat ik moet doen.”

Nancy: “De laatste keer dat ik haar levend gezien heb, was gelukkig heel fijn. De zondag voordat zij overleed, was ik samen met mijn man bij mijn ouders op bezoek. Toen mijn moeder vroeg of we wilden blijven eten, zei ik in eerste instantie nee. Ik wilde naar huis om onze hond uit te laten. Maar even later was het net of iemand me influisterde dat ik niet naar huis moest gaan. We bleven en het werd heel gezellig.

Die nacht droomde ik dat mijn moeder overleed. Ze lag in een witte kist en ik liep naar haar toe met een hart van rode rozen. Totaal overstuur werd ik wakker. Volgens mijn man was het gewoon een nachtmerrie. ‘Het gaat toch goed met je moeder, we hebben zo’n leuke avond gehad. Bovendien is ze twee maanden geleden nog helemaal gecheckt in het ziekenhuis.’

Maar de nacht daarop had ik dezelfde droom. Daar werd ik zo verdrietig van dat ik mijn moeder belde om te vragen of het wel goed met haar ging. Toen ik haar vertelde dat ik zo naar over haar had gedroomd, hoorde ik alleen een zuchtje aan de andere kant van de lijn.”

Lees het hele verhaal van Nancy in Vriendin 39 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een nachtmerrie gehad die uitkwam?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Nancy Erina Spiritual Coaching di 25 sep '12 15:34

  Reactie: Ja, namelijk...
  Dit is mijn verhaal, ik hoop dat jullie het mooi zullen vinden. Liefs, Nancy (Erina Spiritual Coaching)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  pascal.florax di 25 sep '12 22:31

  Reactie: Ja, namelijk...
  de nacht merrie die ik heb gehad was mijn auto ongeluk. een week van te voren droomde ik over een auto ongeluk met een witte auto. ik zat in de auto met nog twee andere jongens . wie kon ik niet zien . ik weet wel dat er tegen mij in een andere taal werd gesproken. ik was er wakker van geschrokken . en heb het de dag erna tegen mijn moeder verteld. een week later na een hele dag werken en daar na weg met twee collegas van mijn werk . zijn we gaan stappen en uit eten . dit deden we altijd op het einde van de maand na middagdienst. toen heb ik me laten om praten met het verhaal van samen uit samen thuis . we zijn na belgje gegaan en dat is wat ik nog weet. ik weet nog dat ik bij kwam in het ziekenhuis en niks kon zien door het verband voor min ogen . er werd in een vreemde taal tegen mij gesproken . toen mij iemand in gebrkig nederlands zei . u heeft een auto ongeluk gehad en het ziet er niet goed . we hadden dus een ongeluk gehad met een wite audi 80. dus dromen komen wel uit . groetjes pascal
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  notears16 wo 17 okt '12 15:43

  Reactie: Nee, nog nooit
  Mijn dromen komen niet uit, maar geven wel veel aanwijzingen..
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |