×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ruth Jacott: "Het was de moeilijkste periode uit mijn leven."

Ruth Jacott
25.09.2012 -

Ruth Jacott is weer helemaal terug, mét een nieuwe theatertour. Het gaat weer goed met haar. Twee jaar geleden strandde haar relatie. “Dat was erg heftig, ik dacht: ik kan niet verder. Maar het leven ging door en ik ben erdoor gegroeid.”


Het is een simpele rekensom: Ruth Jacott begon op haar 17de als professioneel zangeres en is net 52 geworden. Dat betekent dat ze dit jaar maar liefst 35 jaar in het vak zit. Zelf reageert de zangeres verrast als Vriendin haar feliciteert met haar jubileum. “Weet je dat ik daar helemaal niet bij stilsta? Ik zie regelmatig verhalen in de pers over andere artiesten die zoveel jaar in het vak zitten en dan denk ik altijd: dat jullie daarmee bezig zijn!” lacht ze.

 
Maar hoe meer ze erover nadenkt, hoe enthousiaster ze wordt. “35 jaar! Dat is eigenlijk een hele prestatie, hè? Misschien moet ik het zelfs maar noemen tijdens mijn nieuwe theatershow…”, denkt ze hardop.
 
Lees het hele interview met Ruth Jacott in Vriendin 39.

Plaats een reactie

Hou jij van het theater?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  norkje di 25 sep '12 16:16

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
 • Dit is niet ok!

  mailgek di 25 sep '12 19:10

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Heerlijk een avondje genieten, trouwens ook regelmatig bij Ruth! Altijd een feest!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 08:57

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Ik ga graag naar het theater ! En dan vooral naar de shows van RUTH JACOTT een aanrader voor iedereen !! altijd genieten en een heerlijke sfeer !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 08:58

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  ik heb gestemd omdat theater leuk is en ik een grote fan van ruth bent !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Dvl1997 wo 26 sep '12 17:40

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Ik heb er super veel zin in. Ruth !!! You are the best
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Dvl1997 wo 26 sep '12 17:46

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Ik heb er super veel zin in !!! Ruth, You are the best !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 za 29 sep '12 19:42

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  We gaan regelmatig naar het theater. Ieder jaar nemen we een "abonnement"
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |