×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ruth Jacott: "Het was de moeilijkste periode uit mijn leven."

Ruth Jacott
25.09.2012 -

Ruth Jacott is weer helemaal terug, mét een nieuwe theatertour. Het gaat weer goed met haar. Twee jaar geleden strandde haar relatie. “Dat was erg heftig, ik dacht: ik kan niet verder. Maar het leven ging door en ik ben erdoor gegroeid.”


Het is een simpele rekensom: Ruth Jacott begon op haar 17de als professioneel zangeres en is net 52 geworden. Dat betekent dat ze dit jaar maar liefst 35 jaar in het vak zit. Zelf reageert de zangeres verrast als Vriendin haar feliciteert met haar jubileum. “Weet je dat ik daar helemaal niet bij stilsta? Ik zie regelmatig verhalen in de pers over andere artiesten die zoveel jaar in het vak zitten en dan denk ik altijd: dat jullie daarmee bezig zijn!” lacht ze.

 
Maar hoe meer ze erover nadenkt, hoe enthousiaster ze wordt. “35 jaar! Dat is eigenlijk een hele prestatie, hè? Misschien moet ik het zelfs maar noemen tijdens mijn nieuwe theatershow…”, denkt ze hardop.
 
Lees het hele interview met Ruth Jacott in Vriendin 39.

Plaats een reactie

Hou jij van het theater?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  norkje di 25 sep '12 16:16

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
 • Dit is niet ok!

  mailgek di 25 sep '12 19:10

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Heerlijk een avondje genieten, trouwens ook regelmatig bij Ruth! Altijd een feest!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 08:57

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Ik ga graag naar het theater ! En dan vooral naar de shows van RUTH JACOTT een aanrader voor iedereen !! altijd genieten en een heerlijke sfeer !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 08:58

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  ik heb gestemd omdat theater leuk is en ik een grote fan van ruth bent !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Dvl1997 wo 26 sep '12 17:40

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Ik heb er super veel zin in. Ruth !!! You are the best
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Dvl1997 wo 26 sep '12 17:46

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  Ik heb er super veel zin in !!! Ruth, You are the best !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 za 29 sep '12 19:42

  Reactie: Ja, ik hou van het theater!
  We gaan regelmatig naar het theater. Ieder jaar nemen we een "abonnement"
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |