×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Wat was jouw mooiste feest ooit?

Straatvraag
19.09.2012 -

Vriendin is jarig! Voor ons is dit het mooiste feest tot nu toe, maar iedereen heeft eigen herinneringen aan zijn beste feest ooit. Vriendin ging de straat op en vroeg een aantal vrouwen naar hun ervaring. Heb jij wel eens een onvergetelijk feest gehad?


In Vriendin delen Silvia, Brigitte en Eva hun verhaal. Heb jij ook één feest wat er echt uit springt als je terugdenkt? Vul de poll in en deel jouw ervaring!

 

Silvia (37): “1 december 2001 was de mooiste dag van mijn leven. Op die dag vierde een vriend van mij zijn verjaardag. Na het feestje thuis gingen we nog even met z’n allen de kroeg in. Met tegenzin werd ik meegesleept. Achteraf ben ik blij dat ik meeging, want die avond liep ik de liefde van mijn leven tegen het lijf. Elf jaar later zijn we nog steeds gelukkig samen.”
 
Brigitte (42): “Het personeelsfeest dat ik onlangs had. Er was een rondvaartboot gehuurd om door
de Amsterdamse grachten te varen. Die avond hebben we ook lekker gegeten en gedanst. Je ziet
je collega’s op een andere manier dan op de werkvloer. Dat vind ik erg leuk.”
 
Eva (54): “Mijn huwelijk, 34 jaar geleden. De dag was perfect: mijn prachtige jurk, een stralende zon en veel gezellige mensen. Het mooiste moment van de dag was het jawoord. Echt onvergetelijk.”

Plaats een reactie

Wat was jouw mooiste feest ooit?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  henny.linneman.9 do 20 sep '12 11:52

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  afgelopen zondag 16 september 2012. Toen hebben we samen met onze 4 kinderen en hun partners en onze dierbare familie en vrienden ons 25- jarig huwelijk gevierd !! Met 15 jaar was ik al smoorverliefd op m'n man; na huwelijk van 25 jaar is hij nog steeds 't beste wat me is overkomen. Na vele hoogte-en dieptepunten is hij nog steeds m'n rots in de branding. We houden nog steeds veel van elkaar en weet dat we beide erg trots zijn op ons prachtig gezin; onze 3 dochters van 21, 19 en 18 en onze zoon van bijna 13 !! Samen op weg naar de 50 !!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 24 sep '12 11:16

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  De bruiloft van mijn broer en schoonzus! Dit was zo'n prachtige dag met alles erop en eraan. Mijn broer en schoonzus zo prachtig gekleed, kwamen aan in een lange witte limousine. Er waren duiven, een taart van wel 4 etages, een superband! Iedereen was vrolijk en blij!!! Toen ik het bruidspaar zag, stroomden de tranen over mijn wangen! Wat een leuke dag was dat! Ik hoop dat mijn eigen bruiloft net zo mooi zal worden ooit als die van mijn broer en schoonzus!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nic1983 vr 28 sep '12 22:16

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  Onze bruiloft op 15 oktober 2010!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 zo 30 sep '12 14:13

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  1 Mijn trouwdag en 2 50e verjaardag van mijn man: hij vroeg mij ten huwelijk deze avond!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Paulien2013 do 18 okt '12 21:43

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit moet nog komen!
  Ik ga namelijk trouwen in september volgend jaar
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |