×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Wat was jouw mooiste feest ooit?

Straatvraag
19.09.2012 -

Vriendin is jarig! Voor ons is dit het mooiste feest tot nu toe, maar iedereen heeft eigen herinneringen aan zijn beste feest ooit. Vriendin ging de straat op en vroeg een aantal vrouwen naar hun ervaring. Heb jij wel eens een onvergetelijk feest gehad?


In Vriendin delen Silvia, Brigitte en Eva hun verhaal. Heb jij ook één feest wat er echt uit springt als je terugdenkt? Vul de poll in en deel jouw ervaring!

 

Silvia (37): “1 december 2001 was de mooiste dag van mijn leven. Op die dag vierde een vriend van mij zijn verjaardag. Na het feestje thuis gingen we nog even met z’n allen de kroeg in. Met tegenzin werd ik meegesleept. Achteraf ben ik blij dat ik meeging, want die avond liep ik de liefde van mijn leven tegen het lijf. Elf jaar later zijn we nog steeds gelukkig samen.”
 
Brigitte (42): “Het personeelsfeest dat ik onlangs had. Er was een rondvaartboot gehuurd om door
de Amsterdamse grachten te varen. Die avond hebben we ook lekker gegeten en gedanst. Je ziet
je collega’s op een andere manier dan op de werkvloer. Dat vind ik erg leuk.”
 
Eva (54): “Mijn huwelijk, 34 jaar geleden. De dag was perfect: mijn prachtige jurk, een stralende zon en veel gezellige mensen. Het mooiste moment van de dag was het jawoord. Echt onvergetelijk.”

Plaats een reactie

Wat was jouw mooiste feest ooit?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  henny.linneman.9 do 20 sep '12 11:52

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  afgelopen zondag 16 september 2012. Toen hebben we samen met onze 4 kinderen en hun partners en onze dierbare familie en vrienden ons 25- jarig huwelijk gevierd !! Met 15 jaar was ik al smoorverliefd op m'n man; na huwelijk van 25 jaar is hij nog steeds 't beste wat me is overkomen. Na vele hoogte-en dieptepunten is hij nog steeds m'n rots in de branding. We houden nog steeds veel van elkaar en weet dat we beide erg trots zijn op ons prachtig gezin; onze 3 dochters van 21, 19 en 18 en onze zoon van bijna 13 !! Samen op weg naar de 50 !!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 24 sep '12 11:16

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  De bruiloft van mijn broer en schoonzus! Dit was zo'n prachtige dag met alles erop en eraan. Mijn broer en schoonzus zo prachtig gekleed, kwamen aan in een lange witte limousine. Er waren duiven, een taart van wel 4 etages, een superband! Iedereen was vrolijk en blij!!! Toen ik het bruidspaar zag, stroomden de tranen over mijn wangen! Wat een leuke dag was dat! Ik hoop dat mijn eigen bruiloft net zo mooi zal worden ooit als die van mijn broer en schoonzus!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nic1983 vr 28 sep '12 22:16

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  Onze bruiloft op 15 oktober 2010!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 zo 30 sep '12 14:13

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit was...
  1 Mijn trouwdag en 2 50e verjaardag van mijn man: hij vroeg mij ten huwelijk deze avond!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Paulien2013 do 18 okt '12 21:43

  Reactie: Mijn mooiste feest ooit moet nog komen!
  Ik ga namelijk trouwen in september volgend jaar
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |