×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Na 12 jaar komen via Vriendin twee hartsvriendinnen weer samen.

Vriendin 37: Na 12 jaar komen via Vriendin twee hartsvriendinnen weer samen.
13.09.2012 - Redactie Vriendin

“Het voelt weer net als vroeger”


Wanda (43) en Katja (40) waren hartsvriendinnen, maar verloren elkaar uit het oog. Vriendin bracht hen, speciaal voor dit jubileumnummer, weer bijeen. “Ik hoop op veel meer mooie momenten samen.”
 

Wanda zit zenuwachtig op de bank, haar handen trillen. Ze kijkt steeds opnieuw naar buiten, in afwachting van haar vroegere vriendin Katja. Enkele maanden geleden heeft ze de redactie van Vriendin gemaild. “Katja was de vriendin van mijn broer, en werd mijn beste vriendin. Toen de relatie tussen hen uitging, verbrak ze uiteindelijk onze vriendschap. Het was te moeilijk voor haar. Ze zei dat ik haar steeds aan hem deed denken. Ik respecteerde dat, maar heb haar altijd gemist. Nu ik zelf geen contact meer heb met mijn broer, zou ik Katja heel graag weer zien. En ik hoop dat zij dat nu ook weer wil. Het probleem is: ik kan haar op geen enkele manier meer vinden. Willen jullie mij helpen zoeken?” Vriendin besloot haar te helpen zoeken naar haar oude hartsvriendin.

 Lees het hele verhaal van Wanda en Katja in Vriendin 37 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Is er iemand die jij kent van vroeger en die je graag nog eens zou willen zien?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  jolleke1 zo 16 sep '12 14:38

  Reactie: Ja
  Ik zou graag iemand van mijn opleiding weer willen zien. Die ging bijna op het laatst van school. Wil weten hoe het met haar gaat. Ik weet dat ze kinderen heeft en een man/vriend maar wat doet ze nog verder?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lievemammacarla.sinnige zo 16 sep '12 18:47

  Reactie: Ja
  Ja Marjan van de camping in voorthuizen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  carla veltkamp ma 17 sep '12 10:07

  Reactie: Ja
  mijn vroegere buur jongen die ik nu al een jaar of 20 niet heb gesproken terwijl we vroeger dikke maatjes waren
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |