×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 37: Na 12 jaar komen via Vriendin twee hartsvriendinnen weer samen.

Vriendin 37: Na 12 jaar komen via Vriendin twee hartsvriendinnen weer samen.
13.09.2012 - Redactie Vriendin

“Het voelt weer net als vroeger”


Wanda (43) en Katja (40) waren hartsvriendinnen, maar verloren elkaar uit het oog. Vriendin bracht hen, speciaal voor dit jubileumnummer, weer bijeen. “Ik hoop op veel meer mooie momenten samen.”
 

Wanda zit zenuwachtig op de bank, haar handen trillen. Ze kijkt steeds opnieuw naar buiten, in afwachting van haar vroegere vriendin Katja. Enkele maanden geleden heeft ze de redactie van Vriendin gemaild. “Katja was de vriendin van mijn broer, en werd mijn beste vriendin. Toen de relatie tussen hen uitging, verbrak ze uiteindelijk onze vriendschap. Het was te moeilijk voor haar. Ze zei dat ik haar steeds aan hem deed denken. Ik respecteerde dat, maar heb haar altijd gemist. Nu ik zelf geen contact meer heb met mijn broer, zou ik Katja heel graag weer zien. En ik hoop dat zij dat nu ook weer wil. Het probleem is: ik kan haar op geen enkele manier meer vinden. Willen jullie mij helpen zoeken?” Vriendin besloot haar te helpen zoeken naar haar oude hartsvriendin.

 Lees het hele verhaal van Wanda en Katja in Vriendin 37 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Is er iemand die jij kent van vroeger en die je graag nog eens zou willen zien?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  jolleke1 zo 16 sep '12 14:38

  Reactie: Ja
  Ik zou graag iemand van mijn opleiding weer willen zien. Die ging bijna op het laatst van school. Wil weten hoe het met haar gaat. Ik weet dat ze kinderen heeft en een man/vriend maar wat doet ze nog verder?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lievemammacarla.sinnige zo 16 sep '12 18:47

  Reactie: Ja
  Ja Marjan van de camping in voorthuizen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  carla veltkamp ma 17 sep '12 10:07

  Reactie: Ja
  mijn vroegere buur jongen die ik nu al een jaar of 20 niet heb gesproken terwijl we vroeger dikke maatjes waren
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |