×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zangeres Berget Lewis ziet al haar dromen in vervulling gaan

“Eindelijk wordt mijn harde werk beloond”
04.09.2012 -

“Eindelijk wordt mijn harde werk beloond”


Na haar optredens in De beste zangers van Nederland weet iedereen het: Berget Lewis (40) ís één van de beste zangeressen van ons land. Daarnaast trouwde ze deze zomer met haar grote liefde Sebastiaan, dus Berget kan haar geluk niet op. Vriendin geeft haar tien rozen met tien vragen.

“Toen ik een jaar of acht was, keek ik altijd naar Toppop. En er was een nummer dat ik de hele dag zong, waarbij ik opeens een timbre in mijn stem ontdekte. Voor zover je weet wat dat is als kind, natuurlijk! Maar ik vond het leuk om mijn stem te laten trillen en probeerde dat steeds uit. Ongeveer tegelijkertijd kreeg ik door dat mijn moeder en zus stiekem naar me luisterden achter de deur; ik hoorde ze fluisteren. Daarna heb ik het losgelaten. Maar toen ik een jaar of tien was, stelde mijn moeder voor dat ik ging zingen in de kerk. We waren lid van de Surinaamse Pinkstergemeente, en daar staat alles in het teken van muziek. Dus stond ik daar, gospel te zingen voor zo’n 1500 man. En ook al was ik verlegen, het smaakte meteen naar meer. Ik heb nooit zangles gehad, tot een paar jaar geleden. Alles is bij mij ‘puur natuur’.”

 Lees het hele interview met  Berget Lewis in Vriendin 36.

Plaats een reactie

Ontdekte jij op jonge leeftijd al een talent?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  carla.rietbroek vr 7 sep '12 09:38

  Reactie: Ja, namelijk...
  Dat ik muziek en dan zelf instrument(en ):bespelen heel erg leuk vond en nog steeds vind en dat op mijn lijf geschreven is.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |