×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zangeres Berget Lewis ziet al haar dromen in vervulling gaan

“Eindelijk wordt mijn harde werk beloond”
04.09.2012 -

“Eindelijk wordt mijn harde werk beloond”


Na haar optredens in De beste zangers van Nederland weet iedereen het: Berget Lewis (40) ís één van de beste zangeressen van ons land. Daarnaast trouwde ze deze zomer met haar grote liefde Sebastiaan, dus Berget kan haar geluk niet op. Vriendin geeft haar tien rozen met tien vragen.

“Toen ik een jaar of acht was, keek ik altijd naar Toppop. En er was een nummer dat ik de hele dag zong, waarbij ik opeens een timbre in mijn stem ontdekte. Voor zover je weet wat dat is als kind, natuurlijk! Maar ik vond het leuk om mijn stem te laten trillen en probeerde dat steeds uit. Ongeveer tegelijkertijd kreeg ik door dat mijn moeder en zus stiekem naar me luisterden achter de deur; ik hoorde ze fluisteren. Daarna heb ik het losgelaten. Maar toen ik een jaar of tien was, stelde mijn moeder voor dat ik ging zingen in de kerk. We waren lid van de Surinaamse Pinkstergemeente, en daar staat alles in het teken van muziek. Dus stond ik daar, gospel te zingen voor zo’n 1500 man. En ook al was ik verlegen, het smaakte meteen naar meer. Ik heb nooit zangles gehad, tot een paar jaar geleden. Alles is bij mij ‘puur natuur’.”

 Lees het hele interview met  Berget Lewis in Vriendin 36.

Plaats een reactie

Ontdekte jij op jonge leeftijd al een talent?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  carla.rietbroek vr 7 sep '12 09:38

  Reactie: Ja, namelijk...
  Dat ik muziek en dan zelf instrument(en ):bespelen heel erg leuk vond en nog steeds vind en dat op mijn lijf geschreven is.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |