×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Ellens vriend draagt stiekem vrouwenkleding

Ellens vriend draagt stiekem vrouwenkleding
28.08.2012 - Redactie Vriendin

“Daar stond hij dan, in een roze beha”


Ellen (21) is al twee jaar gelukkig met Jos (26). Een half jaar geleden ontdekte ze per toeval dat Jos het opwindend vindt om vrouwenkleding te dragen.

“Jos en ik zijn twee jaar samen en heel gelukkig met elkaar. We hebben serieuze plannen en praten bijna dagelijks over onze toekomst. We willen trouwen, kindjes krijgen en samen oud worden. Maar een half jaar geleden bekroop me een onrustig gevoel. Ik kon er mijn vinger niet op leggen, maar ik vond Jos anders. Hij deed afstandelijker. Ik vermoedde dat hij een ander had en ging op onderzoek uit.

Het was niet moeilijk om in zijn mail te kijken. Ik gebruikte tijdelijk zijn laptop omdat de mijne kapot was, en als ik Hotmail aanklikte, verscheen automatisch het wachtwoord. Niet netjes van mij om zijn privacy te schenden, maar ik dacht dat het geen kwaad kon. In zijn inbox vond ik een vreemd berichtje. Het was afkomstig van zijn beste vriendin Emma en ze reageerde met ‘Dat ziet er leuk uit! Daar kun je wel iets mee.’ Ik vroeg me af waar dat op sloeg en zocht tussen zijn verzonden items. Al snel vond ik een mail met bijlage naar Emma. Toen ik de foto opende, stond mijn hart even stil. Op die foto stond Jos in een roze beha!”

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je erachter zou komen dat je partner vrouwenkleding draagt?

  •  
  •  
  •  
  •  

15Reacties

 • Dit is niet ok!

  Ans.Richter wo 29 aug '12 15:41

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  Ja idd. zou ik het hier niet bij laten zitten, het blijft toch een vreemd iets vind ik.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hilly.peters do 30 aug '12 09:50

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  Dit vraagt om helderheid
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 3 sep '12 14:05

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  Ik zou me dood lachen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dorien.grevers ma 3 sep '12 20:45

  Reactie: Ik zou meteen bij hem weggaan!
  ieder voor zich
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 16:37

  Reactie: Ik zou er geen problemen mee hebben en dus niets bijzonders doen
  Ik kan het me, als vrouw zijnde, heel goed voorstellen dat een man een keer vrouwenkleding zou willen dragen! Nee als mijn vriend interesse heeft mijn kledingstukken en lingerie zou ik hem nooit afkeuren of beoordelen. Ik zou wel graag van hem willen weten waarom.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   brandje do 21 mrt '13 10:58

   het is alleen maar beter als je het weet kan je ook samen winkelen is wel zo leuk

 • Dit is niet ok!

  brandje do 21 mrt '13 10:34

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  hallo iedereen ik zou het er eens goed met hem over hebben ik kan me indenken dat je hier van schrik maar het kan ook erg leuk zijn samen lingerie te kopen en het is toch niks leuker om samen dingen te doen al zijn ze een beetje raar hij valt er niemand mee lastig hij heeft wel een vriendin die het weet ik zou dat erger vinden waarom kan hij niet met jou het er over hebben
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem ma 25 jan '16 22:13

   wat ik zou doen weet ik niet wat ik wel weet is dat ik een man ben en dat ik in ieder geval uitsluitend vrouwenondergoed draag vrouwen moeten er nog steeds aan wennen dat kleding waarvan hun vinden dat die kwaliteit alleen gemaakt is voor vrouwen ook fijn wordt gevonden door mannen om te dragen alle kleding die voor vrouwen is , is beter van kwaliteit en draagt en loopt lekkerder dan mannenkleding

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 26 mrt '17 22:52

  Reactie: Ik zou er geen problemen mee hebben en dus niets bijzonders doen
  OK, mijn vrouw kwam ook achter dat ik een paar keer haar bhs ging passen. Uit de nieuwsgierigheid. Maar ze reageerde niet afstotend en probeerde het begrijp en acceptatie te tonen. Ik waardeer haar heel erg veel daarvoor. Sinds die tijd winkelen we vaak samen, ik. En ik ben niet bang in een lingerie winkel binnen te stappen. (En niet als de vele mannen buiten voor de deur blijven staan). Ze vindt het geweldig want ik help haar erg veel met het passen (andere maat of kleur, hoef niet de helft van de rek in de kleedkamer binnen te slepen). Ik ken haar maat en smaak en koop weleens de lingerie voor haar, dat vindt ze verrassend en leuk en als toch maar niet dan ruil ik het zelf of breng ik het terug.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |