×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Ellens vriend draagt stiekem vrouwenkleding

Ellens vriend draagt stiekem vrouwenkleding
28.08.2012 - Redactie Vriendin

“Daar stond hij dan, in een roze beha”


Ellen (21) is al twee jaar gelukkig met Jos (26). Een half jaar geleden ontdekte ze per toeval dat Jos het opwindend vindt om vrouwenkleding te dragen.

“Jos en ik zijn twee jaar samen en heel gelukkig met elkaar. We hebben serieuze plannen en praten bijna dagelijks over onze toekomst. We willen trouwen, kindjes krijgen en samen oud worden. Maar een half jaar geleden bekroop me een onrustig gevoel. Ik kon er mijn vinger niet op leggen, maar ik vond Jos anders. Hij deed afstandelijker. Ik vermoedde dat hij een ander had en ging op onderzoek uit.

Het was niet moeilijk om in zijn mail te kijken. Ik gebruikte tijdelijk zijn laptop omdat de mijne kapot was, en als ik Hotmail aanklikte, verscheen automatisch het wachtwoord. Niet netjes van mij om zijn privacy te schenden, maar ik dacht dat het geen kwaad kon. In zijn inbox vond ik een vreemd berichtje. Het was afkomstig van zijn beste vriendin Emma en ze reageerde met ‘Dat ziet er leuk uit! Daar kun je wel iets mee.’ Ik vroeg me af waar dat op sloeg en zocht tussen zijn verzonden items. Al snel vond ik een mail met bijlage naar Emma. Toen ik de foto opende, stond mijn hart even stil. Op die foto stond Jos in een roze beha!”

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je erachter zou komen dat je partner vrouwenkleding draagt?

  •  
  •  
  •  
  •  

15Reacties

 • Dit is niet ok!

  Ans.Richter wo 29 aug '12 15:41

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  Ja idd. zou ik het hier niet bij laten zitten, het blijft toch een vreemd iets vind ik.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hilly.peters do 30 aug '12 09:50

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  Dit vraagt om helderheid
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 3 sep '12 14:05

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  Ik zou me dood lachen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dorien.grevers ma 3 sep '12 20:45

  Reactie: Ik zou meteen bij hem weggaan!
  ieder voor zich
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 16:37

  Reactie: Ik zou er geen problemen mee hebben en dus niets bijzonders doen
  Ik kan het me, als vrouw zijnde, heel goed voorstellen dat een man een keer vrouwenkleding zou willen dragen! Nee als mijn vriend interesse heeft mijn kledingstukken en lingerie zou ik hem nooit afkeuren of beoordelen. Ik zou wel graag van hem willen weten waarom.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   brandje do 21 mrt '13 10:58

   het is alleen maar beter als je het weet kan je ook samen winkelen is wel zo leuk

 • Dit is niet ok!

  brandje do 21 mrt '13 10:34

  Reactie: Ik zou het er eens goed met hem over hebben
  hallo iedereen ik zou het er eens goed met hem over hebben ik kan me indenken dat je hier van schrik maar het kan ook erg leuk zijn samen lingerie te kopen en het is toch niks leuker om samen dingen te doen al zijn ze een beetje raar hij valt er niemand mee lastig hij heeft wel een vriendin die het weet ik zou dat erger vinden waarom kan hij niet met jou het er over hebben
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem ma 25 jan '16 22:13

   wat ik zou doen weet ik niet wat ik wel weet is dat ik een man ben en dat ik in ieder geval uitsluitend vrouwenondergoed draag vrouwen moeten er nog steeds aan wennen dat kleding waarvan hun vinden dat die kwaliteit alleen gemaakt is voor vrouwen ook fijn wordt gevonden door mannen om te dragen alle kleding die voor vrouwen is , is beter van kwaliteit en draagt en loopt lekkerder dan mannenkleding

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 26 mrt '17 22:52

  Reactie: Ik zou er geen problemen mee hebben en dus niets bijzonders doen
  OK, mijn vrouw kwam ook achter dat ik een paar keer haar bhs ging passen. Uit de nieuwsgierigheid. Maar ze reageerde niet afstotend en probeerde het begrijp en acceptatie te tonen. Ik waardeer haar heel erg veel daarvoor. Sinds die tijd winkelen we vaak samen, ik. En ik ben niet bang in een lingerie winkel binnen te stappen. (En niet als de vele mannen buiten voor de deur blijven staan). Ze vindt het geweldig want ik help haar erg veel met het passen (andere maat of kleur, hoef niet de helft van de rek in de kleedkamer binnen te slepen). Ik ken haar maat en smaak en koop weleens de lingerie voor haar, dat vindt ze verrassend en leuk en als toch maar niet dan ruil ik het zelf of breng ik het terug.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |