×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Aimee kreeg één kind, maar wilde graag een groot gezin

Vriendin 35: Aimee kreeg één kind, maar wilde graag een groot gezin
28.08.2012 - Redactie Vriendin

“Ons gezin is niet compleet”


Aimee (44) is dolblij met haar zoontje Nemo (10). Met zijn geboorte dacht zij dat haar wens, een groot gezin, in vervulling zou gaan. Zes miskramen verder heeft Aimee die hoop opgegeven.

“We genoten volop van onze Nemo. Heerlijk, zo’n kleintje in huis. Zijn knuffels, kusjes, die kleine armpjes om je heen, die mollige wriemelvoetjes. Ik vond het allemaal zo mooi. Al snel besloten we voor een tweede te gaan. Ik was inmiddels 34 en we wilden er wel vier, dus zo veel tijd hadden we niet.

Nemo was een half jaar en het was meteen raak. We hebben het hartje gehoord, de echo gezien. Wat waren we blij. Maar met vijftien weken bleek het hartje niet te kloppen. Ons kindje leefde niet meer. Dat was een enorme klap. We hadden nog niemand verteld dat ik zwanger was, dus ook voor de familie was de schok groot. Mijn ouders kregen opeens een huilende dochter aan de telefoon. Dat was zo heftig voor ze. Ze wisten helemaal niet hoe ze met mijn verdriet om moesten gaan.”

Lees het hele verhaal van Aimee in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoeveel kinderen heb jij?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  Duckfan di 28 aug '12 16:35

  Reactie: 2
  Lang gehoopt maar eigenlijk niet meer verwacht.... nu helemaal verlief op mijn 2 mooie meiden.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 28 aug '12 20:01

  Reactie: 4
  Het verdriet van het verlies van je kinderen kennen we als geen ander. twee maal is er een kindje van ons dood geboren. 1 x na 6 mnd en 1x na 9 mnd zwangerschap. gelukkig hebben we daarna nog 2 gezonde kinderen gekregen. Maar vergeten? Nee, dat zullen we dit verdriet nooit. Het gemis blijft.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  vimaya do 30 aug '12 15:29

  Reactie: 2
  zwanger worden was geen probleem. de zwangerschap uitdragen wel!! mijn beide jongens zijn te vroeg geboren. maar gelukkig gezond , ik leef mee met het verdriet van aimee !!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  vimaya do 30 aug '12 15:32

  Reactie: 2
  twee kinderen die ontzettend welkom zijn en waar we ontzettend gek mee zijn
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dorien.grevers ma 3 sep '12 20:46

  Reactie: 2
  ik snap je gevoel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  loura.vanwingerden zo 25 nov '12 14:44

  Reactie: 2
  ik heb 2 jongens maar zou er best nog 2 meisjes of 1 jongen bij willen hebben alleen wil mijn vriend niet
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |