×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Aimee kreeg één kind, maar wilde graag een groot gezin

Vriendin 35: Aimee kreeg één kind, maar wilde graag een groot gezin
28.08.2012 - Redactie Vriendin

“Ons gezin is niet compleet”


Aimee (44) is dolblij met haar zoontje Nemo (10). Met zijn geboorte dacht zij dat haar wens, een groot gezin, in vervulling zou gaan. Zes miskramen verder heeft Aimee die hoop opgegeven.

“We genoten volop van onze Nemo. Heerlijk, zo’n kleintje in huis. Zijn knuffels, kusjes, die kleine armpjes om je heen, die mollige wriemelvoetjes. Ik vond het allemaal zo mooi. Al snel besloten we voor een tweede te gaan. Ik was inmiddels 34 en we wilden er wel vier, dus zo veel tijd hadden we niet.

Nemo was een half jaar en het was meteen raak. We hebben het hartje gehoord, de echo gezien. Wat waren we blij. Maar met vijftien weken bleek het hartje niet te kloppen. Ons kindje leefde niet meer. Dat was een enorme klap. We hadden nog niemand verteld dat ik zwanger was, dus ook voor de familie was de schok groot. Mijn ouders kregen opeens een huilende dochter aan de telefoon. Dat was zo heftig voor ze. Ze wisten helemaal niet hoe ze met mijn verdriet om moesten gaan.”

Lees het hele verhaal van Aimee in Vriendin 35 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Hoeveel kinderen heb jij?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

11Reacties

 • Dit is niet ok!

  Duckfan di 28 aug '12 16:35

  Reactie: 2
  Lang gehoopt maar eigenlijk niet meer verwacht.... nu helemaal verlief op mijn 2 mooie meiden.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 28 aug '12 20:01

  Reactie: 4
  Het verdriet van het verlies van je kinderen kennen we als geen ander. twee maal is er een kindje van ons dood geboren. 1 x na 6 mnd en 1x na 9 mnd zwangerschap. gelukkig hebben we daarna nog 2 gezonde kinderen gekregen. Maar vergeten? Nee, dat zullen we dit verdriet nooit. Het gemis blijft.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  vimaya do 30 aug '12 15:29

  Reactie: 2
  zwanger worden was geen probleem. de zwangerschap uitdragen wel!! mijn beide jongens zijn te vroeg geboren. maar gelukkig gezond , ik leef mee met het verdriet van aimee !!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  vimaya do 30 aug '12 15:32

  Reactie: 2
  twee kinderen die ontzettend welkom zijn en waar we ontzettend gek mee zijn
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dorien.grevers ma 3 sep '12 20:46

  Reactie: 2
  ik snap je gevoel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  loura.vanwingerden zo 25 nov '12 14:44

  Reactie: 2
  ik heb 2 jongens maar zou er best nog 2 meisjes of 1 jongen bij willen hebben alleen wil mijn vriend niet
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |