Placeholder

Vriendin 34: Brigitte raakte in coma na een maagbypass

“Ik moest opnieuw leren lopen, praten en eten”

“Ik moest opnieuw leren lopen, praten en eten”

Brigitte (41) hoopte door een maagoperatie van haar zware obesitas af te komen, maar de ingreep kostte haar bijna het leven. Brigitte: “Toen ik wakker werd, drong langzaam tot me door dat ik zes weken in coma had gelegen.”

 

"Om tien uur ’s avond werd ik geopereerd. Toen ik terugkwam op de slaapzaal, voelde ik mij goed en leek de ingreep geslaagd. Die nacht kreeg ik plots pijnlijke steken in mijn buik. Volgens de verpleging was het niets ernstigs, waren de steken gewoon ‘de nasleep van de operatie’. De volgende ochtend had ik nog steeds pijn, toch wilde ik naar huis om daar uit te rusten.

Op het moment dat ik weg wilde gaan, viel ik fl auw. Mijn zus stond voor mij toen ik bijkwam. Ik zag lijkbleek en zij vond het niet verstandig dat ik in die toestand naar huis ging. Ze wees naar een natte plek in mijn trui, ik had geen idee waardoor het kwam, maar zei dat het gemorst water was. Zolang ik maar weg kon gaan. Thuis werd ik niet goed, ik was kortademig en Jurgen belde voor de zekerheid de ambulance. Toen de ambulancebroeder arriveerde, viel ik weer flauw en raakte in shock."

Lees het hele verhaal van Brigitte in Vriendin 34 en praat mee op het forum.