×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Xander de Buisonjé: “Na het werk wil ik zo snel mogelijk naar huis”

Xander de Buisonjé: “Na het werk wil ik zo snel mogelijk naar huis”
14.08.2012 -

Xander de Buisonjé scoort momenteel als muzikant en als presentator, en daar is hij uiteraard blij mee. Toch maakt niets de zanger zo blij als zijn grote liefde Sophie en zijn twee zoons Sem en Dex. “Rock-’n-roll is nu: na een lange nacht toch vroeg opstaan voor de kleine.”


Xander kan het wel van de daken schreeuwen: hij is hartstikke happy. En terecht, want op alle vlakken gaat hij als een trein. Zijn live-album is uit, net als zijn nieuwe single De wereld redden. Afgelopen tv-seizoen mocht hij tot zijn eigen genoegen twee muziekprogramma’s presenteren; Studio 9 bij de publieke omroep en De Vrienden van Amstel zingen kroonjuwelen bij SBS. Maar ook privé loopt alles op rolletjes.

Thuis aan de enorme keukentafel begint de zanger te stralen zodra het over zijn gezin gaat. “Het is leuk om gelukkig te zijn”, glimt hij. “Het gaat met ons allemaal goed: met mijn zoons Sem en Dex, en met Sophie en mij.”

Onlangs vierden jullie je tweejarig huwelijksjubileum. Wat vind je zo bijzonder aan Sophie? 
“Zij is voor mij de ideale vrouw. Heeft een mooie combinatie in zich, alle ingrediënten die ik leuk vind: ze is is rationeel én emotioneel, heeft humor, is spiritueel, heel vrouwelijk en verzorgd. Hoewel ze dat laatste soms ook even lekker los kan laten, en dat vind ik juist leuk. 

Sophie is redelijk, menselijk, nooit gemeen en niet iemand die slinkse spelletjes speelt. Ze zeurt niet maar is een fijn mens om naast te leven. En dat alles naast het feit dat ze er prachtig uitziet en heel slim is. Ik zie haar als een lot uit de loterij en ben er trots op dat ze mijn vrouw is. Ik ben graag bij haar, want dan ben ik thuis. Dat heeft te maken met haar rust.

Toch zorgt ze ervoor dat ik ook altijd op haar kan blijven jagen. Er is iets in haar waardoor ik denk: ik moet wel mijn best blijven doen. En dat is alleen maar goed voor me.”

Lees het volledige interview met Xander de Buisonjé in Vriendin 33.
 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |