×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Xander de Buisonjé: “Na het werk wil ik zo snel mogelijk naar huis”

Xander de Buisonjé: “Na het werk wil ik zo snel mogelijk naar huis”
14.08.2012 -

Xander de Buisonjé scoort momenteel als muzikant en als presentator, en daar is hij uiteraard blij mee. Toch maakt niets de zanger zo blij als zijn grote liefde Sophie en zijn twee zoons Sem en Dex. “Rock-’n-roll is nu: na een lange nacht toch vroeg opstaan voor de kleine.”


Xander kan het wel van de daken schreeuwen: hij is hartstikke happy. En terecht, want op alle vlakken gaat hij als een trein. Zijn live-album is uit, net als zijn nieuwe single De wereld redden. Afgelopen tv-seizoen mocht hij tot zijn eigen genoegen twee muziekprogramma’s presenteren; Studio 9 bij de publieke omroep en De Vrienden van Amstel zingen kroonjuwelen bij SBS. Maar ook privé loopt alles op rolletjes.

Thuis aan de enorme keukentafel begint de zanger te stralen zodra het over zijn gezin gaat. “Het is leuk om gelukkig te zijn”, glimt hij. “Het gaat met ons allemaal goed: met mijn zoons Sem en Dex, en met Sophie en mij.”

Onlangs vierden jullie je tweejarig huwelijksjubileum. Wat vind je zo bijzonder aan Sophie? 
“Zij is voor mij de ideale vrouw. Heeft een mooie combinatie in zich, alle ingrediënten die ik leuk vind: ze is is rationeel én emotioneel, heeft humor, is spiritueel, heel vrouwelijk en verzorgd. Hoewel ze dat laatste soms ook even lekker los kan laten, en dat vind ik juist leuk. 

Sophie is redelijk, menselijk, nooit gemeen en niet iemand die slinkse spelletjes speelt. Ze zeurt niet maar is een fijn mens om naast te leven. En dat alles naast het feit dat ze er prachtig uitziet en heel slim is. Ik zie haar als een lot uit de loterij en ben er trots op dat ze mijn vrouw is. Ik ben graag bij haar, want dan ben ik thuis. Dat heeft te maken met haar rust.

Toch zorgt ze ervoor dat ik ook altijd op haar kan blijven jagen. Er is iets in haar waardoor ik denk: ik moet wel mijn best blijven doen. En dat is alleen maar goed voor me.”

Lees het volledige interview met Xander de Buisonjé in Vriendin 33.
 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |