×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: De dertigjarige zoon van Marije wil het huis nog steeds niet uit

Lees het verhaal van Marije
07.08.2012 - Redactie Vriendin

“Hij gaat pas weg als hij gaat trouwen, zegt hij”


Jurgen (30), de zoon van Marije (52), weigert al jaren om op zichzelf te gaan wonen. Hij vindt het wel makkelijk dat zijn moeder nog voor hem zorgt en dat baart haar ernstige zorgen. Nu heeft Marije samen met haar man besloten dat hij na de zomer het huis uit moet.

Marije: “Ik heb altijd gedacht dat Jurgen op kamers zou gaan wonen als hij met zijn studie zou beginnen, net als mijn twee meiden. De jongste, Kim (25), woont al vier jaar op zichzelf en de middelste, Astrid (28), woont nu twee jaar samen met haar vriend en woonde daarvoor ook al vijf jaar op kamers. Maar Jurgen maakt op geen enkele wijze aanstalten om te vertrekken. En dat vind ik onbegrijpelijk.

Lees het hele verhaal van Marije in Vriendin 32 of praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Wonen jouw kinderen nog thuis?

  •  
  •  
  •  

21Reacties

 • Dit is niet ok!

  kweijkamp wo 8 aug '12 09:05

  Reactie: Ja, en dat vind ik erg gezellig!
  ik heb 2 zoons van 24 en 21 en die wonen ook nog steeds thuis , ik vind het super gezellig maar er zijn wel grenzen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 8 aug '12 09:08

  Reactie: Ja, en dat vind ik erg gezellig!
  heb ook tot 30 jaar thuisgewoon,had het thuis altijd heel gezellig en had ook leuke moderne ouders,heb er helemaal geen spijt van hoor zou het zo over doen,had toen wel een aardig spaarcentje en kon toen mijn huisje helemaal inrichten hoe ik het zelf wou hebben.en toen ik thuis woonde maakte ik mooie vakanties daar heb je wel geld voor als je geen vaste lasten hebt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marielle.dekker wo 8 aug '12 09:28

  Reactie: Ja, en dat vind ik erg gezellig!
  Mijn dochtertje is nog veel te jong! (5), maar met 30 jaar zou je zeggen wel op je zelf te willen! En anders inderdaad wel stimuleren! Get a life!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jenny* wo 8 aug '12 10:48

  Reactie: Ja, en dat vind ik erg gezellig!
  Wat een afknapper voor vrouwen, althans wel voor mij. Mijn zoontje woont nog thuis, maar die is ook nog maar 4 maanden oud, haha. Een man die niet weet wat het is om zelfstandig te zijn en van het ene gespreide bedje in het andere wil... hij heeft nog veel te leren want een eventuele partner is niet zoals 'mama' want de tegenwoordige vrouw verwacht een man die meehlept in het huishouden hoe leer je zoiets? Juist, door op jezelf te gaan.. Dus ik zou zeggen, na de zomer er uit en laat het hem zelf maar ervaren.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |