×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Natasja werd neergestoken door haar ex-partner

Lees het verhaal van Natasja
07.08.2012 - Redactie Vriendin

"Zijn handtekening staat voorgoed op mijn lichaam”


Er was een tijd dat Natasja argeloos opendeed als er werd aangebeld. Tegenwoordig gaat de deur pas van het slot als ze door het kijkgaatje ziet of de bezoeker te vertrouwen is. Het is nog maar anderhalf jaar geleden dat ze in haar eigen gang met een dolkmes werd aangevallen door haar ex-partner Maarten.

Natasja: “Op straat kijk ik altijd achterom en ik zal nooit meer zomaar iemand binnenlaten. Toen ik in het ziekenhuis lag, durfde ik in eerste instantie niet terug naar huis. Vooral de gang en de galerij boezemden me angst in. Om rustig te kunnen wennen heeft mijn zus foto’s gemaakt van alle plekken in mijn huis. Daarna zijn we er samen een middag op ‘proef’ heen gegaan. Alleen al bij de aanblik van mijn flat schoot ik vol. Eenmaal boven heb ik heel lang in de gang gestaan, maar er was uiteraard niets meer te zien. Het bloed was opgeruimd en ook van Maarten was natuurlijk geen spoor meer te bekennen. Stapje voor stapje ben ik vervolgens door mijn woning gelopen. Nadat ik even op mijn bed had gelegen en koffie had gezet, voelde het gelukkig weer als mijn thuis.”

Lees het hele verhaal van Natasja in Vriendin 32 of praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een gewelddadige partner gehad?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Caris di 7 aug '12 14:24

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  ik heb geen negatieve herinnering aan geen enkele ex eigenlijk
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 7 aug '12 14:39

  Reactie: Ja, helaas wel
  Ja, zijn littekens staan op mijn arm, ik zal het nooit vergeten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 16:49

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Ik ben zelf helaas wel een behoorlijk agressieve partner. Ik uit het niet richting mijn vriend. Het kan wel diepe kloven slaan in de band die je met elkaar hebt. Gelukkig zijn we allebei zeer ervaren en capabel om extreem heftige situaties de baas te zijn.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |