×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Natasja werd neergestoken door haar ex-partner

Lees het verhaal van Natasja
07.08.2012 - Redactie Vriendin

"Zijn handtekening staat voorgoed op mijn lichaam”


Er was een tijd dat Natasja argeloos opendeed als er werd aangebeld. Tegenwoordig gaat de deur pas van het slot als ze door het kijkgaatje ziet of de bezoeker te vertrouwen is. Het is nog maar anderhalf jaar geleden dat ze in haar eigen gang met een dolkmes werd aangevallen door haar ex-partner Maarten.

Natasja: “Op straat kijk ik altijd achterom en ik zal nooit meer zomaar iemand binnenlaten. Toen ik in het ziekenhuis lag, durfde ik in eerste instantie niet terug naar huis. Vooral de gang en de galerij boezemden me angst in. Om rustig te kunnen wennen heeft mijn zus foto’s gemaakt van alle plekken in mijn huis. Daarna zijn we er samen een middag op ‘proef’ heen gegaan. Alleen al bij de aanblik van mijn flat schoot ik vol. Eenmaal boven heb ik heel lang in de gang gestaan, maar er was uiteraard niets meer te zien. Het bloed was opgeruimd en ook van Maarten was natuurlijk geen spoor meer te bekennen. Stapje voor stapje ben ik vervolgens door mijn woning gelopen. Nadat ik even op mijn bed had gelegen en koffie had gezet, voelde het gelukkig weer als mijn thuis.”

Lees het hele verhaal van Natasja in Vriendin 32 of praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een gewelddadige partner gehad?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Caris di 7 aug '12 14:24

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  ik heb geen negatieve herinnering aan geen enkele ex eigenlijk
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 7 aug '12 14:39

  Reactie: Ja, helaas wel
  Ja, zijn littekens staan op mijn arm, ik zal het nooit vergeten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 26 sep '12 16:49

  Reactie: Nee, gelukkig niet
  Ik ben zelf helaas wel een behoorlijk agressieve partner. Ik uit het niet richting mijn vriend. Het kan wel diepe kloven slaan in de band die je met elkaar hebt. Gelukkig zijn we allebei zeer ervaren en capabel om extreem heftige situaties de baas te zijn.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |