×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 31: Karin en Inge vervullen wensen van chronisch zieken

Karin en Inge vervullen wensen van chronisch zieken
31.07.2012 - Redactie Vriendin

“Wij maken de onmogelijkste wensen waar."


De vriendinnen Karin (30) en Inge (30) wilden allebei naast hun fulltime baan iets voor anderen doen. Nu, twee jaar later, laten ze in hun vrije tijd de wensen van kinderen en volwassenen met een chronische ziekte uitkomen. “Het is voor ons een kleine moeite.”

Karin: “Ik zocht naar vrijwilligerswerk in de omgeving van Utrecht en kwam uit bij wensstichting Oppepper4all, die wensen vervult van mensen met een chronische ziekte. Activiteiten bedenken, dingen regelen: dat leek me echt iets voor mij! Ik ben goed in dingen regelen en contacten leggen. Ik ging op gesprek en sinds twee jaar ben ik wensvervuller. Ik vind het heel bijzonder om iets wat onmogelijk lijkt voor elkaar te krijgen en te weten dat je iemand daar een enorm plezier mee doet.”

De stichting is altijd op zoek naar mensen die willen helpen. Je kunt geld doneren, een wensdag adopteren, je opgeven als vrijwilliger of een dienst aanbieden. Kijk op www.deoppepper.nl hoe jij kunt helpen.

Lees Karins verhaal in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

Wat vind jij van vrijwilligerswerk?
 

Plaats een reactie

Wat vind jij van vrijwilligerswerk?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  juffrouw wo 1 aug '12 17:36

  Reactie: Ik vind vrijwilligerswerk...
  leerzaam, gezellig en leuk om te doen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 6 aug '12 11:13

  Reactie: Ik vind vrijwilligerswerk...
  Is leuk om het te doen ,en nuttig voor de maatschapij
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Djudy wo 26 sep '12 16:56

  Reactie: Ik vind vrijwilligerswerk...
  een geweldige optie voor mensen die na ziekte weer willen starten met werk. Zo zit je nergens aan vast en kun je rustig wennen aan het werkritme zonder nadelige (financiële) gevolgen.
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |