×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Doriens zoontje raakte ernstig verbrand bij een operatie

Vriendin 30: Doriens zoontje raakte ernstig verbrand bij een operatie
24.07.2012 - Redactie Vriendin

Dorien: 'Je baby zo veel pijn zien lijden, is vreselijk’


Het zoontje van Dorien (34) liep brandwonden op tijdens een relatief simpele operatie in het ziekenhuis, door een fout van de artsen. Dorien en haar man spanden een tuchtzaak aan.

De operatie zelf was goed gegaan, vertelden ze ons. ‘Maar er is iets misgegaan met de warmtedeken, waardoor Yanniek brandwonden heeft opgelopen.’ Wat er precies aan de hand was, wisten ze op dat moment niet, maar zeker was dat de brandwonden eerste-, tweede- en derdegraads waren. Ik raakte helemaal de kluts kwijt. Op de achtergrond hoorde ik Yanniek kríjsen van de pijn.

Lees Doriens verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Vind jij het acceptabel dat er in ziekenhuizen 'menselijke fouten' worden gemaakt?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  qwertyqwert di 24 jul '12 20:43

  Reactie: Daar ben ik nog niet helemaal over uit...
  Net als iedereen zou ik willen dat er geen fouten worden gemaakt, maar als er dan toch fouten worden gemaakt zou ik graag zien dat dit zonder dralen wordt toegegeven. Nu is het nog altijd zo dat er volledige doofpot commissies aan de slag gaan om elke vorm van aansprakelijkheid proberen te vermijden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  juffrouw wo 25 jul '12 16:45

  Reactie: Daar ben ik nog niet helemaal over uit...
  fouten maken is menselijk. Medische fouten (helaas) ook. Vaak zijn de medische fouten ook niet terug te draaien. Hierin ben ik het met Marielle eens dat de artsen en/of ziekenhuis het ook moeten toegeven dat ze een fout hebben gemaakt en dat ze alles maar zo snel mogelijk in de doofpot willen stoppen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 29 jul '12 11:26

  Reactie: Daar ben ik nog niet helemaal over uit...
  jammer genoeg kan elk mens fouten maken
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |