×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Floor werd vier dagen voor haar bruiloft verlaten

17.07.2012 - Redactie Vriendin

Floor (33) en Teun waren ruim zeven jaar samen toen hij haar ten huwelijk vroeg. Ruim een jaar later zouden ze elkaar het jawoord geven, maar dat liep heel anders. “Ik dacht eerst nog dat het de zenuwen waren…”Ik had mijn trouwjurk in mijn handen toen hij zei: ‘Ik wil niet meer’

Floor: “Het huwelijksaanzoek van Teun was heel romantisch. Het was Valentijnsdag en hij had ons bed versierd met rozen en kaartjes met lieve teksten. Op één kaartje stond de vraag of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk wilde ik dat! We waren al zo lang samen, hadden samen veel meegemaakt. Teun komt uit een gebroken gezin en hij had daar veel moeite mee, ook toen wij al samen waren. Ik kom uit een warm nest. Toen het bij Teun thuis steeds onprettiger werd, boden mijn ouders hem direct onderdak aan. Teun was als een zoon voor hen.

Het ging goed tussen ons, we gingen samenwonen en Teun gaf aan dat hij wilde trouwen. We zouden in juni 2009 gaan trouwen. Naarmate de datum dichterbij kwam, merkte ik dat Teun stiller werd. Hij toonde steeds minder interesse, liet al het regelwerk aan mij over. Dat paste wel bij de Teun die ik kende, dus ik maakte me er geen zorgen over. De week voorafgaand aan onze bruiloft waren we allebei vrij om de laatste dingen te regelen. We hadden nog een gesprek met de ceremoniemeesters en ik moest op dinsdag mijn jurk gaan halen. Vol trots kwam ik aan met mijn jurk. Over een paar dagen mocht ik hem eindelijk aan. Ik liep net met de jurk naar boven om hem netjes weg te hangen, toen Teun opeens zei: ‘Ik kan niet met je trouwen.’

Lees Floors verhaal in Vriendin 29.

Hoe zou jij reageren?

Plaats een reactie

2Reacties

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |