×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Floor werd vier dagen voor haar bruiloft verlaten

17.07.2012 - Redactie Vriendin

Floor (33) en Teun waren ruim zeven jaar samen toen hij haar ten huwelijk vroeg. Ruim een jaar later zouden ze elkaar het jawoord geven, maar dat liep heel anders. “Ik dacht eerst nog dat het de zenuwen waren…”Ik had mijn trouwjurk in mijn handen toen hij zei: ‘Ik wil niet meer’

Floor: “Het huwelijksaanzoek van Teun was heel romantisch. Het was Valentijnsdag en hij had ons bed versierd met rozen en kaartjes met lieve teksten. Op één kaartje stond de vraag of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk wilde ik dat! We waren al zo lang samen, hadden samen veel meegemaakt. Teun komt uit een gebroken gezin en hij had daar veel moeite mee, ook toen wij al samen waren. Ik kom uit een warm nest. Toen het bij Teun thuis steeds onprettiger werd, boden mijn ouders hem direct onderdak aan. Teun was als een zoon voor hen.

Het ging goed tussen ons, we gingen samenwonen en Teun gaf aan dat hij wilde trouwen. We zouden in juni 2009 gaan trouwen. Naarmate de datum dichterbij kwam, merkte ik dat Teun stiller werd. Hij toonde steeds minder interesse, liet al het regelwerk aan mij over. Dat paste wel bij de Teun die ik kende, dus ik maakte me er geen zorgen over. De week voorafgaand aan onze bruiloft waren we allebei vrij om de laatste dingen te regelen. We hadden nog een gesprek met de ceremoniemeesters en ik moest op dinsdag mijn jurk gaan halen. Vol trots kwam ik aan met mijn jurk. Over een paar dagen mocht ik hem eindelijk aan. Ik liep net met de jurk naar boven om hem netjes weg te hangen, toen Teun opeens zei: ‘Ik kan niet met je trouwen.’

Lees Floors verhaal in Vriendin 29.

Hoe zou jij reageren?

Plaats een reactie

2Reacties

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |