×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
  • Voor dit formulier dien je ingelogd te zijn.

Vriendin 28: Tineke trapte in de val van een oplichter

Achteraf gezien misschien naïef, maar Tinekes liefde maakte haar blind...
10.07.2012 - Redactie Vriendin

Drie jaar na haar scheiding is Tineke (49) klaar voor een nieuwe relatie. Ze beproeft haar geluk op internet. Maar dat loopt uit op een drama.


Tineke: “Tot een jaar geleden had ik niets met internet. Ik had nog maar een paar maanden een e-mailadres, toen ik besloot me in te schrijven op een datingsite. Het was een beetje een impulsieve actie. Twee vriendinnen hadden allebei een leuke man leren kennen via zo’n site en ik dacht: waarom ook niet? Drie jaar eerder was ik gescheiden en er was nu weer ruimte in mijn leven voor een nieuwe liefde. Door mijn verliefde vriendinnen merkte ik hoe erg ik de liefde eigenlijk miste in mijn leven. Ik keek rond op een site, las wat profielen en zag een paar mannen die me aanspraken. In een opwelling maakte ik zelf ook een profiel aan. Wat heb ik te verliezen, dacht ik. Dat bleek meer te zijn dan ik op dat moment kon vermoeden.”

Lees heel Tinekes verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Heb jij ook wel eens een internetdate waar je veel spijt van hebt gekregen? Vertel het via dit formulier aan Vriendin.nl!

Heb jij wel eens een internet-date gehad?

Heb jij wel eens een internet-date gehad? Deel jouw mooiste, grappigste of spannendste date anoniem op Vriendin.nl!

Alle persoonlijke gegevens die je hieronder invult, worden niet bij het artikel geplaatst.

De velden waar een * bij staat, zijn verplicht om in te vullen.

Het formulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

Klik hier om in te loggen.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |