×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Willeke Alberti: ‘Ik hoop nog steeds op die ene, ware liefde.’

Willeke Alberti heeft haar zoektocht naar de liefde nog niet opgegeven!
03.07.2012 -

In Vriendin 27 staat een mooi artikel waarin Willeke Alberti (67) openhartig over haar leven, familie en mannen praat. ‘Ik heb absoluut mijn verdriet gekend. Toch hoop ik nog steeds op die ene, ware liefde’.


"In de villa van Willeke Alberti ademt alles familie. Haar smaakvol ingerichte woonkamer staat en hangt vol met foto’s. Dochter Daniëlle met haar gezin, zoon Johnny in smoking op de bruiloft van halfbroer Kaj, Kaj met zijn bruid. Zelfs de echofoto van haar kleinzoon die in oktober wordt geboren, is trots uitgestald op de eettafel.

Voor Willeke is familie het allerbelangrijkst in haar leven. Willeke: “Afgelopen Moederdag was zo mooi, toen waren mijn kinderen en kleinkinderen, op kleinzoon Davey na, allemaal tegelijk bij me. Met hen om me heen ben ik het gelukkigste mens ter wereld. Daar kan niets tegenop. Ik ben ook dolblij met mijn schoonzoon en schoondochter.

Mijn jongste zoon Kaj is vorig jaar getrouwd met Hannah. Hij is in een warm bad terechtgekomen. Ook zo’n fijn gezin, waarin de vader en moeder nog steeds samen zijn. Daar kan ik wel met lichte jaloezie naar kijken. Dat had ik toch ook graag gehad.”

Je hebt drie huwelijken gehad, drie keer ging het mis.
“Het is altijd mijn streven geweest om een echt gezin te vormen en later samen opa en oma te worden. Dat lijkt me nog steeds het allermooiste en het is jammer dat me dat niet gelukt is, maar het leven loopt zoals het loopt.

Relaties gaan stuk. Het overkomt je en mij dus drie keer. (Willeke is getrouwd geweest met Joop Oonk, John de Mol en Søren Lerby, red.) Een scheiding went nooit. Het is een vreselijke periode en de kinderen zijn altijd de dupe. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik met alle ex-partners nog steeds goed omga. Als je kinderen hebt, moet je on speaking terms blijven, want je deelt een verantwoordelijkheid.

Aan modder gooien heb ik nooit gedaan. Dan bevuil je je eigen nest. Er zijn best weleens problemen geweest waarvan ik dacht: had dat niet anders gekund? Maar ik heb nooit gedacht: ik wil je nooit meer zien. Als ik dat roep, heb je het heel erg verbruid.”

Verder lezen? Het volledige interview staat in Vriendin 27 vanaf pagina 12.

Wil je kans maken op een ontmoeting met Willeke Alberti? Doe dan mee met onze actie!

Plaats een reactie

Ben jij wel eens bedrogen?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  melizzy di 3 jul '12 21:46

  Reactie: Nee, nog nooit
  Pfffff....denk het niet,maar zeker weten doe je het natuurlijk nooit hè!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mutzke89 do 5 jul '12 17:30

  Reactie: Ja...
  op de meest harde manier... ons kindje was drie weken en lag te vechten voor zijn leven en hij lag op een ander.. in het ronald mc donald huis nogwel!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanneke500 zo 8 jul '12 21:55

  Reactie: Ja...
  Door vrienden na een scheiding
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |