×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Mariëlles overleden broer helpt haar in moeilijke situaties...

Heb jij ook zoiets meegemaakt of vind je dit maar onzin? Praat erover op het forum.
12.06.2012 - Redactie Vriendin

Vijftien jaar geleden overleed Stefan, de broer van Mariëlle (35). Toch heeft ze het gevoel dat hij nog altijd bij haar is. "Mijn broer is mijn beschermengel"


Stefan beschermde me altijd al, ook toen hij nog leefde.

Mariëlle: “Op een avond reed ik in mijn auto op weg naar huis. Het was al donker en ik verlangde ernaar om thuis te zijn. Plotseling zag ik vanaf de achterbank een hand naar de handrem reiken. Die lange, slanke vingers herkende ik uit duizenden, dat was de hand van mijn broer Stefan. Hij greep de handrem en in een flits begreep ik dat ik moest stoppen. Zonder er verder bij na te denken, drukte ik het rempedaal in. Midden op de weg kwam de auto tot stilstand. Op datzelfde moment verscheen er uit het niets een auto van links. Hoewel ik voorrang had, kwam hij met een enorme vaart op me af en passeerde me op tien centimeter afstand. Als ik niet was gestopt, had hij bovenop me gezeten en ik betwijfel of ik dat had overleefd. Ik trilde over mijn hele lichaam en keek automatisch achterom in de hoop Stefan daar te zien zitten. Maar de achterbank was leeg. Uiteraard. Wat had ik dan verwacht? Mijn broer was immers al jaren daarvoor overleden...”

Lees heel Mariëlles verhaal in Vriendin 24.

Geloof jij in beschermengelen of heb ook zoiets meegemaakt? Praat mee
 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    riadamen di 12 jun '12 18:02

    Jeetje , ik kreeg kippevel over heel mijn lichaam zeg toen ik dit las. Mijn vader is sinds anderhalf jaar overleden en ook ik heb vaak het gevoel dat hij nog bij me is. Geweldig verhaal Mariëlle
    Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |