×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Mariëlles overleden broer helpt haar in moeilijke situaties...

Heb jij ook zoiets meegemaakt of vind je dit maar onzin? Praat erover op het forum.
12.06.2012 - Redactie Vriendin

Vijftien jaar geleden overleed Stefan, de broer van Mariëlle (35). Toch heeft ze het gevoel dat hij nog altijd bij haar is. "Mijn broer is mijn beschermengel"


Stefan beschermde me altijd al, ook toen hij nog leefde.

Mariëlle: “Op een avond reed ik in mijn auto op weg naar huis. Het was al donker en ik verlangde ernaar om thuis te zijn. Plotseling zag ik vanaf de achterbank een hand naar de handrem reiken. Die lange, slanke vingers herkende ik uit duizenden, dat was de hand van mijn broer Stefan. Hij greep de handrem en in een flits begreep ik dat ik moest stoppen. Zonder er verder bij na te denken, drukte ik het rempedaal in. Midden op de weg kwam de auto tot stilstand. Op datzelfde moment verscheen er uit het niets een auto van links. Hoewel ik voorrang had, kwam hij met een enorme vaart op me af en passeerde me op tien centimeter afstand. Als ik niet was gestopt, had hij bovenop me gezeten en ik betwijfel of ik dat had overleefd. Ik trilde over mijn hele lichaam en keek automatisch achterom in de hoop Stefan daar te zien zitten. Maar de achterbank was leeg. Uiteraard. Wat had ik dan verwacht? Mijn broer was immers al jaren daarvoor overleden...”

Lees heel Mariëlles verhaal in Vriendin 24.

Geloof jij in beschermengelen of heb ook zoiets meegemaakt? Praat mee
 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    riadamen di 12 jun '12 18:02

    Jeetje , ik kreeg kippevel over heel mijn lichaam zeg toen ik dit las. Mijn vader is sinds anderhalf jaar overleden en ook ik heb vaak het gevoel dat hij nog bij me is. Geweldig verhaal Mariëlle
    Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |