×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Regina dronk te veel en veroorzaakte een auto-ongeluk

Ze was van plan om maar twee wijntjes te drinken, maar ze dronk meer en veroorzaakte een ongeluk...
12.06.2012 - Redactie Vriendin

Als Regina (40) na een verjaardag in de auto stapt, hoopt ze geen alcoholcontrole te krijgen. Ze heeft eigenlijk iets te veel gedronken. Dat het veel erger zal uitpakken dan een boete, weet ze dan nog niet...


"Ik was van plan om maar twee wijntjes te drinken..."

Regina: “Voor mijn gevoel had ik niet eens zo hard gereden, maar zodra je de macht over het stuur verliest, is alles boven de tien kilometer per uur al hard. Ik bleef maar op de rem trappen, maar het leek wel alsof die niet werkte. De tijd tussen het moment dat de andere auto voor mij de weg op draaide en het moment dat ik ‘m raakte was misschien tien seconden, maar het voelde als veel langer.

Ik gilde en met een ongelooflijk harde klap raakte ik de zijkant van de andere auto. Het eerste wat ik dacht was: de wijn! Het flitste door mijn hoofd. Alles werd vaag, ik leek verlamd door pijn. Mijn hoofd, mijn benen, mijn buik – overal voelde ik pijn. Ik probeerde in paniek uit de auto te komen, maar kreeg het portier niet eens open. Ook probeerde ik te zien hoe het met de persoon in de andere auto was. Dat lukte niet: het was te donker buiten en bovendien was mijn voorruit gebarsten...”

Lees heel Regina's verhaal in Vriendin 24.

Ben jij wel eens achter het stuur gestapt met (te veel) drank op? Praat mee

Plaats een reactie

79Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 13 jun '12 12:25

    Sorry hoor,maar heb totaal géén medelijden met deze mevrouw.Ik heb nog niet het hele verhaal gelezen,alleen het bovenste stukje.Iedereen weet dat je NIET MOET drinken als je rijd.
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |