×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: Regina dronk te veel en veroorzaakte een auto-ongeluk

Ze was van plan om maar twee wijntjes te drinken, maar ze dronk meer en veroorzaakte een ongeluk...
12.06.2012 - Redactie Vriendin

Als Regina (40) na een verjaardag in de auto stapt, hoopt ze geen alcoholcontrole te krijgen. Ze heeft eigenlijk iets te veel gedronken. Dat het veel erger zal uitpakken dan een boete, weet ze dan nog niet...


"Ik was van plan om maar twee wijntjes te drinken..."

Regina: “Voor mijn gevoel had ik niet eens zo hard gereden, maar zodra je de macht over het stuur verliest, is alles boven de tien kilometer per uur al hard. Ik bleef maar op de rem trappen, maar het leek wel alsof die niet werkte. De tijd tussen het moment dat de andere auto voor mij de weg op draaide en het moment dat ik ‘m raakte was misschien tien seconden, maar het voelde als veel langer.

Ik gilde en met een ongelooflijk harde klap raakte ik de zijkant van de andere auto. Het eerste wat ik dacht was: de wijn! Het flitste door mijn hoofd. Alles werd vaag, ik leek verlamd door pijn. Mijn hoofd, mijn benen, mijn buik – overal voelde ik pijn. Ik probeerde in paniek uit de auto te komen, maar kreeg het portier niet eens open. Ook probeerde ik te zien hoe het met de persoon in de andere auto was. Dat lukte niet: het was te donker buiten en bovendien was mijn voorruit gebarsten...”

Lees heel Regina's verhaal in Vriendin 24.

Ben jij wel eens achter het stuur gestapt met (te veel) drank op? Praat mee

Plaats een reactie

79Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 13 jun '12 12:25

    Sorry hoor,maar heb totaal géén medelijden met deze mevrouw.Ik heb nog niet het hele verhaal gelezen,alleen het bovenste stukje.Iedereen weet dat je NIET MOET drinken als je rijd.
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |