×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Daniëlle: 'Ik kan niet wáchten tot Kerst: dan zie ik mijn zwager weer’

Daniëlle: 'Ik kan niet wáchten tot Kerst: dan zie ik mijn zwager weer’
05.12.2017 -

Daniëlle (32) weet dat haar gevoelens voor haar zwager William (35) nergens toe kunnen leiden. 'Maar ik kan er niets aan doen. Zodra ik William zie, krijg ik knikkende knieën.'


Daniëlle: “Mijn zus Kelly is twee jaar ouder dan ik en ik zei vroeger altijd al voor de grap:
‘Op Kelly hebben mijn ouders net iets meer hun best gedaan.’ Ik ben echt niet lelijk, maar vergeleken met mijn zus ben ik wel de mindere, qua looks. Kelly heeft prachtige ogen en haar dat altijd goed zit, of ze nou net uit bed komt of door de regen heeft gefietst. Ik heb het dunne haar van mijn moeder. Al sta ik er een uur op te föhnen, dan nog stort het halverwege de dag weer in. Kelly heeft een heel mooi lijntje. Ze kan alles eten wat ze wil. Sporten doet ze niet, maar dat is ook nergens voor nodig als je haar zo ziet. Ik kom al aan als ik naar een witte boterham kijk en als ik niet drie keer per week ga hardlopen, merk ik dat direct op de weegschaal."

"Waar Kelly altijd de knapste jongens achter zich aan had, vielen de wat gewonere mannen op mij. Niets mis mee, want ze waren altijd wel heel leuk en aardig, maar een blijvertje zat er niet tussen. Kelly’s vriendjes waren niet alleen heel knap, ze hadden ook vaak een leuke babbel en het waren al net van die zondagskinderen als zij. Altijd geluk, altijd vooraan bij de leukste feestjes, heel geliefd bij iedereen. Ik heb een keer gelezen dat uit onderzoek bleek dat het geluk knappe mensen vaak meer komt aanwaaien. Dat geloof ik direct. Kelly heeft namelijk de leukste man van het land getroffen. En ik gun haar dat, want Kelly is een schat.” 

X-factor
“Kelly introduceerde William drie jaar geleden in onze familie. Ze nam hem mee naar mijn moeders verjaardag. Iedereen liep meteen met hem weg, en terecht: hij was tegen ons allemaal even leuk en aardig en nam echt de moeite om ons te leren kennen. Ik zat op dat moment weer eens tussen twee vriendjes in. Ik heb een lange periode gekend van kansloze dates en onstuimige korte relaties. Misschien was ik daarom wel extra gevoelig voor zijn aandacht en charmes. Ik was single en stond open voor zo ongeveer iedere man die mijn pad kruiste." 

"William is een natuurlijke flirter. Hij doet dat niet met opzet, hij charmeert iedereen. Hij kijkt net zo naar mijn vader als naar mij, maar het is wel precies de blik waar vrouwen voor in katzwijm vallen. Hij heeft de x-factor, kun je wel stellen. Ik weet nog dat ik na die kennismaking in de auto terug naar huis steeds aan hem moest denken. En ook toen ik eenmaal in bed lag, liet hij me niet los. Dat vond ik toen al een beetje verontrustend. Hij was de vriend van mijn zus! Van hem wilde ik helemaal geen kriebels in mijn buik krijgen." 

Lees het hele verhaal in Vriendin 49.

Ben jij ook stiekem verliefd en wil je je verhaal (anoniem) in Vriendin vertellen? Mail het naar post@vriendin.audax.nl 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |