×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'
16.11.2017 -

Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”


‘Ik vroeg hem naar mijn hart te kijken en hij stal het’
Hülya (38): “Ik ben gescheiden en had het jarenlang veel te druk met werk en mijn kinderen om zelfs maar aan de liefde te denken. Daarnaast tobde ik over mijn hart. Ik heb heel mijn leven al een traag werkend hart, het klopt zo’n 43 keer per minuut, en ik heb een lage bloeddruk. Ik viel een paar jaar geleden al eens van mijn fiets, waarna ik in het ziekenhuis wakker werd. Ik bleek zwaar bloedend door een ambulance te zijn afgevoerd en moest maandenlang herstellen. Mijn cardioloog kon niets raars vinden: mijn hart was dan wel traag, maar ik had geen hartritmestoornissen. Ik voelde me niet gehoord, was bang dat ik nog eens zo hard zou vallen. Via een kennis hoorde ik over Jack, een man die anders naar het hart kijkt dan cardiologen en wereldwijd aan cardiologen trainingen geeft. Hij nam de moeite me thuis op te zoeken en die avond sloegen de vonken over. Patsboem, verliefd. Ik grap nog vaak tegen Jack: ‘Ik heb je gevraagd naar mijn hart te kíjken, niet om het te stelen.’” 

'Wist ik veel dat hij écht met een roos voor de deur zou staan’
Sofie (27): “Ik was vijftien en zat die middag bij een vriendin, toen mijn moeder belde. ‘Zeg, er stond net een schattige jongen voor de deur. Hij had rode oren van de kou en een roos in zijn hand. Hij dacht dat je er zou zijn, waarom was je niet thuis?’ Ja, ik had een dag eerder op MSN Messenger tegen Marco gezegd dat ik een keer een echte verwachtte, toen hij me zo’n emoji van een roos stuurde. Wist ik veel dat hij dat écht zou doen? Al vanaf de brugklas zaten we bij elkaar in de klas. We gingen met elkaar om op school, meer was het niet. We waren ook heel anders: ik het serieuze, hardlerende meisje, hij de rebel die ziektebriefjes vervalste en spijbelde. En toch heeft hij me weten te veroveren en was die roos het begin van een relatie die nu al twaalf jaar duurt. Enne... bij mijn moeder kon ’ie met die actie natuurlijk meteen niet meer stuk!” 

‘Zijn openingszin was zo sneu dat ik hem keihard uitlachte’
Jennifer (30): “Het is vreselijk afgezaagd. Hij kwam in de kroeg naar me toe en vroeg:‘Geloof je in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog eens langslopen?’ Het was zo sneu dat ik hem keihard uitlachte en hij bood me een drankje aan om het goed te maken. Waarom ook niet, dacht ik, kijkend naar het kuiltje in zijn wang. Dat kuiltje zie ik tien jaar later nog steeds elke ochtend als ik wakker word. Als mensen nu vragen hoe we elkaar hebben ontmoet, hoeven we elkaar maar aan te kijken en we schieten weer in de lach. Wie had ooit gedacht dat zo’n uitgekauwde versiertruc tot een huwelijk en twee dochters zou leiden?” 

Lees nog leuke meer verhalen van lezeressen in Vriendin 46. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |