×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Celebrity City Trip

Tv-tip: Celebrity City Trip
06.11.2017 -

In het nieuwe programma Celebrity City Trip nemen BN’ers je mee naar een stad waarmee zij een speciale band hebben. Wij spraken Naomi van As (34) over ‘haar’ stad Granada.


Waarom Granada?
“Toen ik negentien was, heb ik daar een half jaar gewoond. Ik zat er op school om Spaans te leren. Mijn lesdagen duurden tot één uur ’s middags en daarna was ik vrij. Ik heb er echt van het leven genoten, leuke mensen ontmoet, ben veel uit geweest en heb alleen maar lekker gegeten. De Spaanse manier van leven is gewoon fijn. Siëstaatje ’s middags, heerlijk. Ik ben toen helemaal opgegaan in de Spaanse cultuur. Een ontzettend mooie ervaring. Ik spreek nog steeds een beetje Spaans, wat goed uitkomt als ik op vakantie ben in Spanje.”

Welke hotspots laat je zien?
“Granada is een stad die alles heeft: cultuur, lekker eten, smalle straatjes en leuke kroegjes. De stad is klein genoeg om alles te kunnen lopen. Samen met mijn programmapartner Willie Wartaal heb ik dat ook gedaan. Ik heb hem meegenomen door de wijk Albaicín en hem het Middeleeuwse paleis Alhambra laten zien. Dat is waanzinnig mooi, dat móét je gezien hebben. We hebben ook de flamenco geoefend, dat vond Willie wat minder leuk, haha. En natúúrlijk hebben we tapas gegeten. Het leuke aan tapas eten in Granada is dat je servetjes en andere prullaria op de grond mag gooien. Een eeuwenoude gewoonte van de Spanjaarden. Dat is me al die jaren bijgebleven, omdat ik het zo grappig vond. En we zijn ook nog naar het restaurant gegaan waar ik dat toen voor het eerst heb gedaan.”

Celebrity city trip is vanaf dinsdag 7 november om 21.30 uur te zien op RTL 5. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |