×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’
10.11.2017 -

Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.


‘Ik heb jullie match nooit begrepen’
Olga (44): “Ik was op een vrijgezellen- feest en had via via gehoord dat een van de meiden onlangs haar relatie had verbroken. Ik vond haar vriend altijd al een vervelende vent en was blij voor haar dat ze van hem af was. We hadden er nog niet met elkaar over gesproken en pas na een wijntje of drie, vier, kwamen we naast elkaar te zitten en vond ik dat het moment daar was om ernaar te informeren: ‘Ik hoorde dat het uit is? Ik heb jullie match ook nooit begrepen, als ik heel eerlijk ben’, begon ik het gesprek, lichtelijk aangeschoten en dus lekker ongeremd.Aan haar kwade gezicht zag ik direct dat ik voor een verkeerde benadering had gekozen. ‘We hebben een korte break gehad, en zijn sinds twee weken weer bij elkaar’, zei ze bits. Ik wist niet waar ik kijken moest! Ik besloot het zo eerlijk mogelijk op te lossen door te zeggen dat ik bijzonder ontactvol was geweest, maar dat ik hun match gewoon niet zag.‘Maar ik ben natuurlijk ook geen relatiedeskundige’, grapte ik vervolgens. Ze kon het echter niet waarderen. Niet veel later hoorde ik dat hun relatie definitief voorbij was. Zat ik dus toch goed met mijn voorgevoel. Maar ik zal het nooit meer hardop uitspreken.”

'Hij was bepaald niet op vakantie geweest...’
Faye (43): “Ik zei tegen een buurman, met wie ik niet zo heel veel contact had: ‘Goh, wat ziet u er lekker uitgerust uit, bent u net op vakantie geweest?’ De man reageerde niet helemaal zoals ik had verwacht:‘Vakantie? Ik heb net mijn vrouw begraven!’ Hij was in diepe rouw en ik had niet eens meegekregen dat hij zijn vrouw had verloren. Oeps...” 

'Gatver, er heeft iemand een wind gelaten’
Tanja (31): “Mijn vriend en ik waren nog niet zo lang bij elkaar, toen hij mij voor het eerst meenam naar een verjaardag bij zijn ouders. Ik was begin twintig en een echte flapuit: wat in mijn hoofd opkwam, zei ik. We stonden met wat mensen te praten, toen ik ineens een vieze lucht rook. ‘Gatver, er heeft iemand een wind gelaten’, tetterde ik, terwijl ik mijn neus demonstratief dichtkneep. Mijn vriend gaf me een duw in mijn zij, als teken dat ik mijn mond moest houden. Later vertelde hij dat zijn tante, die vlak bij me stond, een stoma heeft en die wilde nog weleens ruiken. De familie weet dat, maar het is natuurlijk niet iets wat je meteen aan je nieuwe vriendin vertelt. Ik vond het zó genant, helemaal omdat ik het zo hard had gezegd. Ze moet het hebben gehoord.” 

Lees meer gênante verhalen in Vriendin 45. 

Bron: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |