×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Janneke: ‘Ik verliet mijn gezin voor hem, maar na een maand maakte hij het uit’

Janneke: ‘Ik verliet mijn gezin voor hem, maar na een maand maakte hij het uit’
31.10.2017 -

Janneke (39) liet haar zoon achter bij haar man en trok in bij een nieuwe liefde. Al snel kreeg ze spijt: 'Als ik alles terug kon draaien deed ik het meteen.'


Janneke: “Spijt komt altijd achteraf. Nu ik alleen ben, zie ik pas hoe goed ik het had met Rob. En denk ik: sleur is ook gewoon fijn. Er is niks mis mee om in het weekend samen te sporten, boodschappen te doen en vrienden te bezoeken. Alles waar ik me toen aan ergerde, mis ik nu. Maar ik mis vooral Rob, mijn gezin en mijn huis. Ik kan me wel voor m’n kop slaan dat ik alles heb opgegeven voor een ander. Voor een verliefdheid die nooit meer is geworden dan een gril. Al dacht ik daar toen natuurlijk heel anders over.

Steeds intiemer
Vier jaar geleden ging onze zoon Bas op voetbal. Dat vond ik erg leuk, ik heb vroeger zelf ook gevoetbald en was blij dat hij van het hockey overstapte op voetbal. Ik werd een echte ‘soccer-mom’. Ik ging altijd kijken bij zijn trainingen, deed vrijwilligerswerk op de club, waste de kleding van het team en was een trouwe supporter bij wedstrijden. Ik werk niet, dus heb in principe alle tijd. Ook zat ik in de whatsapp-groep van ouders van de E-tjes. Rob niet, hij heeft niet veel met voetbal.

Nieuwe coach
Toen Bas van de E-tjes naar de D-jeugd ging, kreeg hij een nieuwe coach: Errol, een lange, sportieve, donkere jonge man. Een ontzettend aantrekkelijke man, bovendien. Tussen Errol en mij was al snel een bepaalde spanning voelbaar. Zijn ogen twinkelden als hij mij zag en hij maakte altijd wel een complimentje over mijn uiterlijk. De ene keer vond hij mijn haar glanzen, de andere keer mijn ogen stralen. Onze gesprekjes werden steeds irteriger. Ik genoot enorm van de aandacht van deze elf jaar jongere man. Met Rob was het allemaal wat ‘gewoon’ geworden. Hij maakte ook nog weleens complimentjes, maar als je al zo lang met iemand samen bent, gaat je hart daar niet heel veel harder meer van kloppen.

Ik verheugde me er steeds meer op om naar het voetbalveld te gaan, zeker als ik wist dat ik Errol weer zou zien. Vaak bleef ik na afloop van de training nog even hangen om wat met hem te kletsen. Bas trapte dan ondertussen nog even een balletje met wat andere jongens of ging alvast naar huis. Errol en ik bespraken dan vooral zaken rondom het team. Maar als hij dan ook weer iets complimenteus over mij zei, maakte dat mijn hele dag goed.


‘Ik genoot enorm van de aandacht van deze elf jaar jongere man’ 
 

Na verloop van tijd werden onze gesprekken steeds persoonlijker en intiemer. Ik wist dat Errol jong vader was geworden van een zoon, die inmiddels negen was, en dat hij sinds een jaar gescheiden was. Hij liet steeds duidelijker merken dat hij me meer dan leuk vond: vaak raakte hij terloops even mijn arm aan of gaf hij me een knipoog. Als ik alleen al aan hem dacht, kreeg ik kriebels en bij elk berichtje van hem in de whatsapp-groep of naar mij privé werd ik nerveus. Ik zorgde dat ik er extra leuk uitzag als ik naar voetbal ging. En na zo een jaar om elkaar heen te hebben gedraaid, gebeurde het onvermijdelijke: op een feest stonden we in de bestuurskamer met elkaar te zoenen.

Stoute berichtjes
Na die avond was er geen houden meer aan. We stuurden elkaar stiekem berichtjes en deden er alles aan om elkaar te kunnen zien. Ik gaf me voor alle bardiensten op en was bijna dagelijks op de club te vinden. Na een bardienst ging ik soms nog met Errol mee naar huis. Daar dronken we iets en praatten we over onze gevoelens. En we zoenden. Heel veel, want dat kon hij heerlijk. Rob had niets in de gaten, al vond hij wel dat ik me erg stortte op mijn nieuwe hobby: ‘de voetbal’. Maar hij liet me vrij. Zoals ik hem ook vrijliet. Dat hadden we altijd gedaan in ons huwelijk. Rob rijdt motor, daar gaat ook veel tijd in zitten en daar heb ik ook nooit over geklaagd. 

Geheime relatie
Zo hadden Errol en ik maanden in het geheim een relatie, waarbij we elkaar stoute berichtjes stuurden en zoenden. Verder gingen we niet. Bij seks lag voor mij de grens. Dat kon ik niet maken tegenover Rob, dat vond ik pas echt bedriegen. Maar ik was tot over mijn oren verliefd en wilde niets liever dan bij Errol zijn. We droomden over een leven samen. Als ik zou scheiden van Rob, kon ik bij hem intrekken. We zouden een nieuw gezin vormen met onze kinderen, gezellig met elkaar eten, spelletjes doen, op vakantie gaan...”

Wil je reageren? Of heb je zelf ook een relatiecrisis gehad en wil je je verhaal kwijt? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of praat mee op ons forum

Lees het hele verhaal in Vriendin 44. 

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |