×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Presentatrice Quinty Trustfull omarmt het ouder worden

Presentatrice Quinty Trustfull omarmt het ouder worden
24.10.2017 -

Ouder worden een probleem, voor een tv-persoonlijkheid? Integendeel, vindt Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull (46). En die rimpels, die horen er gewoon bij: “Ik ben blij dat ik ouder mág worden.”


Jullie woonden net een paar maanden in Londen, jij vloog elke week op en neer voor je werk bij Koffietijd. En dat avontuur is nu al weer afgelopen. Wat een veranderingen in korte tijd!
“Ja, het is een toestand met voetbal! Ach, ik ben daar makkelijk in, je weet dat het in de voetbalwereld zo over kan zijn, je leert relativeren. Ons huis in Nederland is onze basis, dat hebben we gewoon aangehouden. Ik was de afgelopen maanden van maandag tot en met woensdag in Nederland en op woensdagavond vloog ik naar Londen om bij Orlando te kunnen zijn. Thuis zijn, bij mijn katten: niks maakt me gelukkiger. De kinderen zijn het huis uit, onze dochter Moïse woont in Amsterdam en onze zoon Kayne studeert in Californië. Hij tennist. Ik zei laatst tegen Orlando dat we ouder worden, ons leven verandert. De kinderen zijn uitgevlogen en wij gaan daardoor een andere levensfase in. En vooralsnog is dat in Nederland.” 

Je bent je carrière begonnen als model. Wilde je dat altijd al worden?
“Nee, ik wilde als klein kind wél altijd al entertainen, daar hield ik van. Als er een verjaardag was of iemand ging trouwen, was ik de eerste die aanbood een dansje te doen. Op mijn achtste ben ik begonnen met modellenwerk en dat was gewoon toeval. Het kwam eigenlijk door de hond van de buren. Die was gevraagd voor op een pak hondenbrokken – en daar hadden ze een meisje bij nodig. De buurvrouw zei: ‘Ik vraag mijn buurmeisje wel.’ Zo rolde ik erin. Je had toentertijd blonde modellen en weinig modellen met bruin haar zoals ik, dus ik had veel werk. Elke
 

'Dan zat ik een jaar in Japan, of woonde ik in Barcelona.'
 

woensdagmiddag had ik een klus na school. En dat ging op de middelbare school zo door. Ik had dus niet direct die ambitie om model te worden, maar ik vond het leuk en kon veel reizen. Dan zat ik een jaar in Japan, of woonde ik in Barcelona. Ik ben een keer blijven zitten omdat ik dat jaar alleen maar had gereisd als model, maar dat was goed.”

Dan verdiende je op jonge leeftijd best veel geld.
“Vergeleken met vriendinnen wel, maar zij noemden mij altijd Dagobert Duck. Ik ben namelijk erg van het sparen, ik ben opgegroeid met het principe dat er nooit meer uit kan dan erin komt. En dat als je honderd gulden verdient, je er vijftig opzij moet zetten voor de belasting. Ik kom uit een ondernemersgezin, zo ben ik opgevoed en onze kinderen doen dat ook. En ik heb altijd geld gespaard zodat ik later meubels voor mijn huis kon kopen. Ik was niet gierig, maar wel geldbewust.” 

Lees het hele interview in Vriendin 43

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |