×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'
19.10.2017 -

Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...


‘Mijn man is bang in het donker’
Emmeke
(44): “Mijn man heeft liever niet dat ik het aan bekenden vertel, dus blijft zijn angst voor het donker tussen ons. Het is bij ons thuis nooit helemaal donker. ’s Nachts laten we een lichtje branden op de overloop voor als hij naar de wc moet, er blijft een lamp aan in de keuken en in onze slaapkamer hebben we een nachtlampje in het stopcontact. Niet echt iets om op te biechten aan je vrienden, vind ik.” 

'Hij kan niet zonder zijn knuffel’
Lizzie (29): “Hij doet me wat als ik dit aan iemand vertel. Mijn vriend slaapt nog met zijn knuffel van vroeger, Koos. Koos is een compleet versleten pinguïn die inmiddels ook nog maar één armpje heeft en hij ligt standaard naast zijn kussen. Als we op vakantie gaan, gaat Koos mee de koffer in en toen we hem een keer vergaten, was mijn vriend daar flink chagrijnig over. Ik snap best dat hij dat liever niet met anderen deelt, welke 35-jarige manager slaapt er nu met een knuffel? Maar ik vind het eigenlijk wel schattig dat hij zonder niet lekker slaapt... Het maakt hem helemaal hém.” 

‘Niemand weet dat we al veel langer een relatie hebben’
Sandra
(32): “Voor zover iedereen weet, hebben Jacco en ik elkaar een halfjaar nadat hij en zijn ex uit elkaar gingen leren kennen. Maar het ligt iets anders. We ontmoetten elkaar tijdens een cursusdag voor ons werk. Het was liefde op het eerste gezicht.Tijdens de koffiepauze raakten we aan de praat en daar konden we niet meer mee stoppen, dus zijn we ’s avonds uit eten gegaan. Dolverliefd waren we, maar het kon niet, want Jacco was getrouwd. Ik wilde geen huwelijk kapot maken en trouwens, ik geloofde er niet in dat hij zijn gezin zou verlaten voor mij. Maar we konden elkaar niet vergeten en bleven elkaar in het geheim zien. Al snel was duidelijk dat we samen verder wilden. We spraken af dat we mijn bestaan geheim zouden houden tot een tijdje na de scheiding, om de relatie met zijn ex goed te houden en vooral om de kinderen niet te beschadigen. En zo zijn we dus anderhalf jaar langer samen dan iedereen denkt. Ons geheimpje!” 

Lees alle verhalen in Vriendin 42

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |