×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick
11.10.2017 -

Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”


Felicia: “Afgelopen zomer lagen Nick en ik op het strand. Een vrouw naast ons knikte naar Nick en zei tegen mij: ‘Hij heeft zich niet ingesmeerd.’ Ik vond het vreemd dat ze mij aansprak. Waarom zei ze dat niet tegen Nick? Het kwartje viel toen Nick zei: ‘Zij denkt dat ik je zoon ben.’ Nick en ik schelen 27 jaar, maar ik ben helemaal niet bezig met dat leeftijdsverschil. We zijn gek op elkaar en hebben het fijn samen.

Student
Ik leerde Nick in 2014 kennen. Voor de organisatie waar ik toen werkte, de Wageningen Universiteit, was ik op zoek naar een vormgever. Ik plaatste online een oproep bij het Gra sch Lyceum in Rotterdam. Nick was student en reageerde. Hij zat op dat moment in China voor zijn stage, maar wilde de opdracht, die online kon worden uitgevoerd, graag aannemen. We raakten aan de praat via e-mail en Skype. Ik merkte dat hij veel kennis had over zijn vak en besloot met hem in zee te gaan. Onze samenwerking, die een paar weken duurde, verliep soepel. Begin 2015 kwamen we elkaar toevallig weer online tegen, nu op een datingsite.


‘Zijn ouders zijn jonger dan ik, best een gek idee’ 

 

Ik was sinds drie jaar vrijgezel en wilde weer gaan daten. Voor de lol, want ik had geen behoefte aan een nieuwe relatie. Toen ik Nicks pro elfoto zag, dacht ik: hé, die ken ik! Ik wist dat Nicks stage in China zes maanden duurde. Omdat ik benieuwd was hoe hij het in Sjanghai had gehad, stuurde ik hem een berichtje. Nick vertelde dat hij was afgestudeerd en voor zichzelf was begonnen als gra sch vormgever. Ook ik was net mijn eigen bedrijf gestart, als veganistisch kok in de catering. Een paar leuke chats later nodigde ik Nick uit om bij me te komen eten. Daar reageerde hij positief op. ‘Het is geen date,’ zei ik expliciet, ‘maar gewoon voor de gezelligheid.’ Zo zag hij het ook. Het leek me gezellig om een keer voor Nick te koken. Ik vond hem een aardige jongen. Gewoon iemand met wie ik leuk contact had, zonder bijbedoelingen.” 

Zin om te zoenen
Tijdens het eten praatten we ook over persoonlijke dingen zoals onze families. Ik vond hem een leuke jongen, aantrekkelijk ook. Op die manier had ik nog niet naar hem gekeken. We hadden een jaar eerder kort zakelijk contact gehad. Nu ik hem in het echt ontmoette, bleek hij best wel mijn type. Over het leeftijdsverschil van 27 jaar dacht ik helemaal niet na. Het was gewoon erg gezellig. Na het eten kletsten we op de bank verder. Ik voelde me op mijn gemak bij Nick. Op een gegeven moment keek ik hem aan en dacht ik: ik wil jou zoenen! Dat kwam niet door de wijn, het was een verlangen dat ineens in me opkwam. Ik schrok er niet van, het voelde gek genoeg jn en vanzelfsprekend. Vroeger had ik dat nooit gedurfd, nu zei ik tegen hem: ‘Ik heb zin om je te zoenen.’ Ik wist niet hoe Nick zou reageren, maar was niet bang dat de sfeer ineens zou omslaan. Daarvoor was onze klik te duidelijk. Nog geen vijf seconden later schoof Nick naar me toe en begon me te zoenen. In lms volgt daarna meestal zo’n ongemakkelijk moment: wat nu? Maar bij ons ging het heel natuurlijk. Het voelde zelfs zo goed, dat hij die avond niet meer is weggegaan.” 

Lees het hele verhaal in Vriendin 41. Meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |